Kaip apsisaugoti nuo snarglių? Veiksmingas receptas teksto pabaigoje, o dabar pradėsime dedamų pastangų beprasmybės mažėjimo tvarka vardinti priemones.

Tyrimai imunitetui: beveik nulinės vertės. Tirtis dėl dažnų peršalimų turėtų tik tie tautiečiai, kurie tais peršalimai serga daugiau nei keliolika kartų per metus ir nemaža dalimi peršalimai baigiasi komplikacijomis: bakterinėmis infekcijomis, plaučių uždegimais ir panašiai. Visų kitų imunitetas nėra pažeistas, o tik apleistas ir neprižiūrimas. Visokių mikroelementų ir vitaminų koncentracijos nustatymas – viso labo ​patogių ​kaltųjų paieška, kad būtų galima pateisinti savo aplaidumą sveikatos atžvilgiu. Taip, rimtos ligos, tokios kaip cukraligė ar anemija, gali provokuoti ir dažnesnes infekcijas, tik tai būna toli gražu nei pirmi, nei vieninteliai nusiskundimai.  Visa kita – laboratorijų pardavimai. ​

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)