Pagrindinis naujienų portalas DELFI ir didžiausias Lietuvoje odontologijos klinikų tinklas Dantų priežiūros centras „MALO CLINIC | DPC“ skelbia unikalų konkursą, kurio net septyni nugalėtojai bus apdovanoti nauja šypsena.

Konkurso sąlygos paprastos: skaitytojai redakcijai atsiunčia istoriją, kurioje išdėsto, kodėl jie nepatenkinti savo dantų būkle, dėl kokių priežasčių negali jų susitvarkyti patys ir laiške prisega burnos nuotrauką. Redakcija atrenka 7 laiminguosius, kuriems „MALO CLINIC | DPC“ nemokamai suteikia visas reikalingas odontologijos paslaugas (nuo 2015.09.01 iki 2016.03.31).

Gydytojas odontologas, „MALO CLINIC | DPC“ vadovas Simonas Bankauskas džiaugiasi galėdamas prisidėti prie DELFI rengiamo projekto, kurio metu žmonėms bus sugrąžinama galimybė šypsotis.

„Prisidėti prie šio projekto paskatino noras sugrąžinti žmonėms viltį plačiai ir nuoširdžiai šypsotis. Dažnai pastebiu, kad žmonės, kuriems trūksta vieno ar kelių dantų, vengia šypsotis, pradeda jausti nepilnavertiškumą, atsiriboja nuo žmonių. Šis projektas bus graži iniciatyva parodyti visai Lietuvai, kad šypsena sugrąžina džiaugsmą gyvenimui, norą vėl jaustis visuomenės dalimi. Labai tikime, kad į šį projektą atsilieps žmonės, kurie turi sunkią finansinę situaciją, tačiau nuolatos rūpinasi savo šeima, turi gražias svajones ir norus ir kuriems mes galėsime pagelbėti. Visa „MALO CLINIC | DPC“ komanda dirbs prie visų atrinktų nugalėtojų, kad po vizito pas mus jie išeitų su savo svajonių šypsena“, - sakė S.Bankauskas.

Konkurso taisyklės ir trukmė:

1. Konkursas vyksta 2015 08 26 – 2015 09 02
2. Dalyvauti konkurse gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali.
3. DELFI susisieks su atrinktais skaitytojais ir įdomiausios jų istorijos bus publikuojamos specialioje DELFI rubrikoje „Ondontologija“.
4. Prioritetas bus teikiamas finansinių sunkumų turintiems žmonėms, kurie patys negali susitvarkyti burnos situacijos.
5. El. pašto adresu sveikata@delfi.lt reikia atsiųsti tekstą, kuriame papasakotumėte, kodėl būtent jums reikia pagalbos bei prisegtumėte burnos ar panoraminę nuotrauką.
5. Laiške būtina nurodyti amžių, vardą, pavardę bei kontaktinį telefoną, kuriuo galėtume su Jumis, jei būsite atrinktas, susisiekti.
6. Iš viso bus atrinkti 7 laimingieji.
7. Dantų priežiūros centras „Malo Clinic DPC“ šiems 7 žmonėms padengs visas dantų tvarkymo išlaidas.
8. Prizas į pinigus nekeičiamas ir negali būti padovanotas kitam asmeniui, prizą gauna tik laimėjęs asmuo.
9. Portalas DELFI aprašys šiuos 7 žmones – bus parengtos po dvi vizualios istorijos apie kiekvieną žmogų – prieš operaciją bei po jos.
10. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje neribotą laiką. Veiklos dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys galėtų nevaržomai prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti.
11. Žaidimo organizatoriai UAB „Delfi“ pasilieka teisę keisti žaidimo taisykles.
12. Žaidimo organizatoriai turi teisę pašalinti žaidėjus sukčiavimo atveju.

Laukiame jūsų laiškų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)