23 metų vyras atsisakė visų mėsos ir pieno produktų ir tapo veganu. Jis užtikrino, kad tokia mityba visiems padės įveikti odos problemas.

Lengvojo kultūrizmo treneris, kurio veidas nuolat buvo nusėtas baisių spuogų, atskleidė, kaip jam pavyko susitvarkyti savo veido odą pakeitus mitybą.

23 m. Brianas Turneris išbandė visas įmanomas priemones ir būdus, stengdamasis atsikratyti didžiulių pūlinių, kurie jį kankino nuo to laiko, kai jis ėmė lytiškai bręsti, rašo „Daily Mail“.

Treneris užtikrino, kad ir visiems kitiems pavyks atsikratyti spuogų, jei iš dietos išbrauks visus pieno produktus, per dieną išgers daugiau nei 3 litrus vandens ir suvalgys bent 10–16 porcijų daržovių.

„Instagram“ svetainėje savo 70 tūkstančių sekėjų jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame atskleidė savo švaraus ir lygaus veido paslaptį.

„Visas mano veidas buvo nusėtas baisių spuogų. Kiekvieną dieną ant veido galėdavau suskaičiuoti keturis, penkis ar šešis pūlinius“, – pasakoja jis.

„Pūlinių ant veido niekada nebuvo mažiau nei trys ar keturi. Ir pagaliau man pavyko jų atsikratyti. Ir dabar manęs daug kas klausia: „Kaip tau pavyko atsikratyti spuogų? Ką darei?“

Iš pradžių B. Turneris naudojo labai stiprias priemones nuo spuogų, kurios laikinai padėdavo, bet vos tik jis nustodavo jas naudoti, spuogai ir vėl imdavo dygti.

„Nemeluosiu. Labai stiprius preparatus naudojau daugiau nei 70 savaičių“, – sako jis.

„Po to pabandžiau jais teptis rečiau, ir pastebėjau, kad spuogai ir vėl po truputį grįžta.“

„Tad išbandžiau daug įvairių dalykų, bet labiausiai man padėjo tai, kad tapau veganu.“

„Tai reiškia, kad nevartoju jokių augalinės kilmės produktų. Be to, pradėjau gerti daug daugiau vandens.“

B. Turneris garantuoja, kad vandens ir daržovių dieta stebuklingai padės nuo spuogų visiems, ką jie kankina.

„Jei jus beria... išbraukite iš savo valgiaraščio visus pieno produktus, išgerkite ne mažiau nei tris litrus vandens per dieną ir suvalgykite bent 10–16 porcijų daržovių, – pataria jis. – Jei taip darysite, garantuoju, kad labai greit pastebėsite, kaip pasikeitė jūsų odos būklė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)