Daug žmonių serga akne, kartais bėrimas būna toks stiprus, kad ne juokais apkartina gyvenimą. Rachel Crawley puikiai tai žino, rašo independent.co.uk.

Daug metų ji maskavosi, kad netektų kęsti patyčių dėl odos, būdama 18 metų atmetė kvietimą dalyvauti grožio konkurse, nes nesijautė pasitikinti savimi.

Tačiau praėjus ketveriems metams 22 m. mergina papasakojo apie savo vargus ir laimėjimus, taip pat įkėlė nuotraukų į socialinį tinklalapį „Instagram“.

Mergina įkėlė į „Instagramą“ kelias asmenukes be makiažo, norėdama parodyti, kad nėra ko gėdintis. Na bet naujausiose nuotraukose matyti, kad R. Crawley odos būklė stipriai pagerėjo. Ji teigia, kad oda gražėja, pakoregavus mitybą.

Paeksperimentavusi, išbraukusi iš raciono tai vieną, tai kitą maisto produktą, mergina pastebėjo, kad didžiausi stiprios aknės kaltininkai – cukrus ir angliavandeniai.

„Vos po trijų dienų, kai nustojau valgyti šiuos produktus (turinčius cukraus ir angliavandenių) ir ėmiau vartoti naudingųjų riebalų, spėkite kas nutiko? Bėrimas liovėsi“, – rašė ji. – Nereikėjo jokių vaistų. Augalinio pagrindo dieta su daug riebalų. Natūralus maistas, natūrali minimali odos priežiūra.

Perėjus prie veganinės mitybos ne tik pagražėjo R. Crawley oda, bet ir pasitikėjimas savimi sustiprėjo ir dabar ji – grožio konkurso „Miss Preston 2017“ finalininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)