Tačiau metas yra džiaugtis ir džiūgauti. Pavasaris yra metas, kai prabunda nauji kvapai, ir šiandien kalbėsime apie amerikietiškus kvepalus, kurie yra nelabai brangūs (aktualu visiems, ką karantinas prispaudė iš finansinės pusės), tačiau kokybiški ir turi daug minties.

Be to, jie yra vienas labai retų atvejų, kai po sėkmingų pirminių kvepalų, išvestiniai (naujieji) yra ne mažiau kokybiški.

Šiandien kalbame apie Obsession Night iš amerikietiškų mados namų Calvin Klein.

Originalieji „Obsession“ (apie juos rašiau čia) buvo genialūs. Apsėdimas, obsesija, pamišimas – sukurti amerikiečio Bob Slattery, kuris niekuo nei iki tol, nei po to nesublizgėjo, bet Obsession įėjo į įstoriją, ir labai gerai, kad įėjo, nes tai reto kompleksiškumo aromatas.

Obsession Night

Obsession Night for Men pasirodė praėjus beveik dešimtmečiui po originalo (2005 metais): jie savo olfaktoriniais duomenimis niekuo neprimena tai, nuo ko prasidėjo pirmasis Obsession, išskyrus tam tikrą prieskoninę savybę.

Kvepalai atsiveria kardamonu ir kriaušėmis, paskui nudžiūva į juodą aksomą, o pagrindas – narkotinis, stiprus pačiulis, muilo vetyveris (dar kitaip auksabarzdžiu vadinamas) ir vanilė.

Kvape yra daug prieskonio, bet kartu – ir saldžios, nuodėmingos gaivos, tai lyg prabangių apatinių rūbų ekvivalentas, svajonė apie nuogą moterį, iškvėpintus patalus, prieskonius ore ir audiniuose, vėsą ir karštį.

Šiais laikais, kai viskas aplink yra arba agarmedis (ūdas), arba išplauti citruso, kedro ir jūrinės sintetikos kvapai, čia yra tikrai svaiginanti galia ir jėga, verta nakties pavadinimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)