Vyrai dažė plaukus, mėgino veido kaukes, depiliaciją, antakių formavimą, regis, to turėtų pakakti. Visgi atsirado tokių drąsuolių, kurie nusprendė išbandyti kitką. Internete ir socialiniame tinkle „Instagram“ ėmė plisti nuotraukos, žymimos grotažyme #malepolish (liet. Lakuoti nagai).

O viso šio „judėjimo“ pradininku tapo ekscentriškasis dizaineris Marc Jacobs, kuris yra žinomas ne tik kaip talentingas mados kūrėjas, bet ir išskirtinio stiliaus puoselėtojas.

Jo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje netrūksta nuotraukų, kuriose jis pozuoja pasipuošęs originalia apranga, ryškiais papuošalais bei neslepia savo pomėgio grožio procedūroms, kaip nagų lakavimas ar jų priauginimas.

Finley, by @zoyanailpolish #malepolish

A post shared by Michael Nolan (@michaelnolan.jpg) on Feb 12, 2017 at 2:09pm PST

Jo pavyzdžiu pradėjo sekti ir kiti žinomi vyrai tokie, kaip aktoriai Jared Leto bei Johny Deppas. Tai, kad vyrai imasi lakuoti nagus ir stebina, ir nestebina. Prisiminkime tarp paauglių paplitusias subkultūras bei jų stilių. Pankų ar emo tarpe netruko ir tų, kurie mielai nagus puošdavo juoda spalva. Nors subkultūrų egzistavimas priblėso, tačiau kai kurie vyrai net ir sulaukę brandesnio amžiaus nevengia tokiu būdu padailinti savo išvaizdos.
Ar tokia grožio naujiena prigis? Ko gero, šio klausimo neverta svarstyti.

All about that #malepolish #jaredleto #tbt

A post shared by Nicole 🌟 (@nicfromearth) on Feb 9, 2017 at 10:44am PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)