Teatro, televizijos ir kino aktorius E. Kvoščiauskas – megztų drabužių mylėtojas nuo mažų dienų. Jo mama iki šiol mezga kojines, o vyresnioji sesuo – megztinius. Paauglystėje paprašius megztinio, sesė numegzdavo pagal visus pageidavimus. „Iki šios dienos iš kokybiškų audinių megzti gaminiai man sukelia pačias geriausias emocijas. Todėl labai patiko visas asortimentas, megztiniai iš karto pavergė mano širdį“, – šypsojosi žinomas aktorius.

Su prekės ženklu „Alpacos“ E. Kvoščiauskas susipažino atsitiktinai. Vaikštinėdamas su draugais po Vilniaus senamiestį, užsuko į parduotuvę. E. Kvoščiauskas išsirinko tris megztinius bei šaliką. Prie kasos vyras pastebėjo, kad pamiršo piniginę ir pažadėjo grįžti. Parduotuvės personalas apie šį įvykį papasakojo prekės ženklo įkūrėjams, o jie susisiekė su aktoriumi, pasiūlė megztinius dovanų bei pakvietė įsiamžinti rudens fotosesijoje, rašoma pranešime spaudai.

„Atsisakyti negalėjau! Parduotuvė papirko jaukumu, o drabužių modeliai – elegantišku dizainu. Man labai patinka, kai asortimente yra nedaug, bet apgalvotų drabužių modelių. Žaviuosi alpakomis kaip gyvūnais, žinau, kokia vertinga jų vilna“, – įspūdžiais dalijosi žinomas aktorius.

Eimutis Kvoščiauskas

„Labai apsidžiaugėme, kai Eimutis sutiko su mūsų pasiūlymu. Jis – labai šiltas, draugiškas žmogus, atitinkantis mūsų prekės ženklo vertybes. Nuotraukose aktorius pristato megztinius, pagamintus iš alpakų jauniklių vilnos. Visi gaminiai į Lietuvą atkeliauja iš Peru. Didelį dėmesį skiriame kokybei ir klasikiniam dizainui. Norime, kad mūsų klientas pajaustų, kas yra gamtos įkvėpta mada“, – sako prekės ženklo įkūrėjai.

E. Kvoščiauskas savęs nevadina stiliaus žmogumi. Kur kas svarbiau jam patogumas nei mados tendencijos. Rudenį aktorius renkasi elegantiškus įvaizdžius, o iš spintos traukia šalikus, megztinius, golfus, paltus ir striukes. „Keičiantis metų laikams, mėgstu peržvelgti drabužinėje turimus daiktus. Pagalvoju, ką galėsiu šį sezoną vilkėti, ką atiduosiu kitiems, o ką reikėtų įsigyti. Ruduo man asocijuojasi su elegancija, todėl nevengiu ir tokių įvaizdžių. Man labai svarbu tvarumas, nesu greitosios mados gerbėjas. Pirmenybę teikiu kokybei, laikui nepavaldžiam dizainui. Tokie daiktai ir po kelerių metų džiugina“, – pasakojo aktorius.

Eimutis Kvoščiauskas

E. Kvoščiauskas teatro scenoje gali virsti bet kuo, bet prieš objektyvą pozuoti nėra taip paprasta. „Modelis iš manęs niekada nebūtų pavykęs, neturiu tam duomenų. Tačiau išbandyti save nauju amplua visada smagu. Stengiausi atsižvelgti į fotografės komentarus ir pastabas, įsijausti į rudens įvaizdžių nuotaiką. Be to, reklamuoti drabužius, kurie tau pačiam patinka, didžiulis malonumas“, – šypsojosi E. Kvoščiauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)