Populiarios vyrų šukuosenos grįžta ir jos nebevadinamos „retro“, o modeliai, žengiantys ant podiumo su tokiomis šukuosenomis, vadinami modernių kirpimų atstovais. Žmonės, atrodo, iš naujo išrado plaukų madą, ir tai nuostabus fenomenas. Dabartinis stileiva žiūri į jį įkvepiančią praeitį, adaptuoja ir kuria naują madą, rašoma pranešime spaudai.

„Vaikantis tendencijų visgi rekomenduočiau pirmiausia suprasti, kas tinka būtent jums pagal jūsų veido formą, kūno sudėjimą, gyvenimo būdą ir charakterį, o tik paskui stebėti madas ir tendencijas. Mes visada už drąsius sprendimus, tačiau norime, kad mūsų klientas būtų laimingas, kai išeina iš salono į darbą, pasimatymą ar sporto salę. Vyrui turi būti patogu“, – sako ką tik vienų metų gimtadienį minėjusio pirmojo Kaune barzdaskučių salono vadovė Miglė Revko.

Kas buvo sena yra nauja, ir vėl madinga:

* Pamenate senus filmus? Ar žinote, kaip atrodė vyrai šeštajame dešimtmetyje? Taip taip, Elvio Preslio ir Jameso Deano laikai ir pompadur tipo šukuosenos. Tuo laikotarpiu jos susiformavo kaip subkultūros elementas ir išreiškė menininko statusą. Nepatikėsite, adaptuotos jos grįžo ir jau miesto stileivos vaikšto pasidabinę pompadur tipo šukuosenomis.
Vyrų šukuosenų tendencijos

* Davido Beckhamo stiliaus barzda ir šukuosena: visas veidas įrėmintas plaukų – šukuosena ir barzda. Šis barzdos stilius tinka dažniausiai bet kuriam vyrui ir buvo madingas aštuntajame dešimtmetyje, tačiau dabar jis stilizuotas ir galimi minimalūs išskutimai, skiriantys barzdą nuo šukuosenos.

* Daugiau jokių populiarių berniukų, būk brutalus.

* Veido plaukų klausimas yra dar viena karšta tema! Plaukų mados ekspertai sako, kad barzda, nesvarbu, kokio stiliaus pasirinkote, tikrai bus svarbi įvaizdžio dalis vyrams. Maištingas stilius – priekyje per vidurį perskirti iki pečių ilgio plaukai – vis dar bus viena populiariausių vaikinų šukuosenų 2018 m.
Vyrų šukuosenų tendencijos

* Jei pastaraisiais metais barzdaskučiams buvo rekomenduojama trumpo plauko šukuosenų stilingiems vyrams formuoti ir trumpą barzdą, tai žengiant į 2018 m. to daryti nebūtina ir meistras laisvai gali žaisti ilgiais, pvz., ilgesnio plauko šukuosenos vyrukui formuoti itin trumpo plauko barzdą, ir atvirkščiai.

* Grįžta ir laukinio bei laisvo aštuntojo dešimtmečio pojūtis, kai vyrai leido savo plaukams augti laisvai, neformuojant ir tarsi išlaikant netašyto vyruko stilių. Modernūs stilistai leidžia tokioms šukuosenoms augti pačioms, vienus plaukus pakerpant, kitus paliekant ilgus. Atrodo, ant galvos auga skirtingų ilgių plaukai, krintantys į skirtingas puses, lyg patys pasirinktų.
Vyrų šukuosenų tendencijos

* Grįžta ir tvarkingai atgal sušukuotų plaukų šukuosenos. Tokias formuojant labai svarbu naudoti plaukus minkštinančias priemones. Dabartinė adaptacija – trumpai skusti šonai, viršutinė dalis dailiai šukuojama atgal ir prie jos idealiai tinka pusilgė barzda.

* Nepatikėsite, bet devintojo dešimtmečio roko žvaigždžių kaip Rodo Stewarto, Davido Bowie ir Paulo McCartney ilgų plaukų, sušukuotų atgal, šukuosenos taip pat grįžta. Nežinote, kaip tai atrodo? Paieškokite „Google“ arba „YouTube“ senų klipų ir nustebsite pamatę spalvas: netradicinės, tokios kaip ryškiai mėlyna, tamsiai raudona, žalia ir šokiruojanti rožinė, buvo populiarintos paauglių, o dabar grįžta su trenksmu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)