Tai kiekvieno džentelmeno aksesuaras, kuris dedamas į kostiumo mažąją viršutinę švarko kišenėlę. Fantazija gali būti pagaminta iš medvilnės, lino, batisto ar šilko. Taip pat jos būna įvairių dydžių, skirtingo dizaino ir spalvų – tiek marginta raštais, tiek vienspalvė.

Pasak vyriška apranga besirūpinančių stilistų, galioja tokia taisyklė – niekada neprašausite pro šalį, jei fantazija bus baltos spalvos.

Fantazija gali derėti prie rišamo kaklaraiščio ar peteliškės, taip pat gali derėti prie marškinių. Galioja ir kontrasto principas – prie vienspalvių tonų puikiai derės raštuota nosinaitė, o jei kostiumas ryškių spalvų – labiau tiks vienspalvė.

Nuo senų senovės jos puošnumą viršutinėje švarko kišenėje pabrėždavo anglai, kuri buvo kaip simbolis aukštos socialinės padėties ženklu.

Šis unikalus aksesuaras yra dekoratyvus kostiumo puošimo elementas, tinkantis įvairiausiomis progomis – nuo formalios iki laisvalaikio aprangos. O iškilmingų švenčių metu geriau šios vyriško kostiumo detalės neužmiršti.

Dabar šios nosinaitės jau nešiojamos ir kasdienėje aprangoje. Toks aksesuaras vyro išvaizdai iškart suteikia elegancijos prieskonį. Tai lyg užbaigiamasis aprangos akcentas.

Fantazija vyriškame įvaizdyje gali būti ir vienintelis akcentas, einantis be kitų papildomų aksesuarų.

Pasižiūrėkite, kokiomis švarkuose esančiomis nosinaitėmis – fantazijomis puošiasi viename „Suitsupply“ renginyje sutikti vyrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt