Eglė prisipažįsta, kad pastaruoju metu tenka daug dirbti namie, taigi, poreikis turėti savo darbo kambarį didžiulis, rašoma pranešime spaudai.

„Atrodė, kad darbo kambariui vis nėra vietos, – pasakoja Eglė. – Visada turėjome vieną laisvą kambarį, bet jis buvo tiesiog svečių miegamasis, vadinome jį televizoriaus kambariu. Šio kambario siena ribojosi su mažesniojo sūnaus Džiugo kambariu. Kadangi jis vis dar mėgsta naktimis atsliūkinti į tėvų miegamąjį, nusprendėme miegamąjį perkelti arčiau jo kambario. Kad mažiukui būtų ramiau.“

Kambarys prieš pokyčius

Kraustydama baldus iš svečių kambario Eglė pagalvojo, kad šią vietą būtų galima išnaudoti geriau.

„Šis darbo ir svečių kambarys buvo geriausias pavyzdys, kaip iš tuščio padaryti pilną, – sako interjero dizainerė E. Kernagytė. – Tereikia keleto sumaniai parinktų detalių, ir kambarys vos per dvi valandas gali įgauti visiškai kitokį vaizdą.“

Iš negyvenamos patalpos, kuri nepastebimai buvo virtusi sandėliuku, Eglė sukūrė jaukų gyvenamą darbo, poilsio ir svečių kambarį. Priemonės, kurias ji panaudojo, visai paprastos ir nebrangios: interjero dizainerė atnaujino seną lentyną, minkštuoju pledu užklojo seną viengungišką sofą, įrėmino mielus vaikų piešinius.

„Dar keletas naujų daiktų – lengvas rašomasis stalas, stilinga kėdė ir nedidelis kilimėlis – sukūrė aplinką, kurioje norisi būti“, – sako dizainerė.

Kaip iš negražaus padaryti gražų? Kokie daiktai darbo kambaryje sukuria jaukią aplinką? Kodėl Goda Jokubaitienė renkasi gyventi nuomojamame būste, o ne nuosavuose namuose? Daug klausimų ir dar daugiau atsakymų jau šį šeštadienį 8.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „4 kampai“ su Egle Kernagyte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)