1. Eglutė iš knygų

Jeigu pabodo tradicinė eglutė, o namie turite daug knygų, tuomet siūlome netradicinį variantą - eglutę iš knygų. Dekoruokite ją spalvotomis lemputėmis, mėgstamais žaisliukais. Taip ne tik originaliai papuošite namus, bet ir pasirinksite ekologišką sprendimą, kadangi neteks po Kalėdų išmesti žaliaskarės.

#christmasdecorations #2hh #chrismastree #kerst

A photo posted by Christmas Decorations (@christmasdecorations) on Nov 3, 2013 at 10:42am PST

2. Minimalistinio stiliaus eglutė

Minimalizmas įsivyrauja visur - nuo mados, interjero detalų ir iki puošybos elementų. Paprasta, subtilu, elegantiška ir modernu. Pasipuošti namus tokiu stiliumi tikrai nėra sudėtinga, tad sugebės kiekvienas, o šiuos žaisliukus bus galima naudoti ir ateityje, derinant su kitokio stiliaus papuošimais.

Minimalistine gali būti ir pati eglutė, kurią galite susikurti iš medžio šakų, žvakidžių, lempučių ir kitų netradicinių daiktų.

#christmasdecorations #christmas #fashion #wood led #ledlights #wall #nice## warm #tree #christmastree #walltree

A photo posted by Christmas Decorations (@christmasdecorations) on Aug 21, 2013 at 2:33pm PDT

3. Valgomos eglutės

Kalbant apie puošybą, iš interjerų ji persikelia ir ant šventinių vaišių. Kalėdų stalas yra vienas svarbiausių akcentų, tad ir maistas turi atrodyti patraukliai!

#christmasdecorations #candy #christmas #chrismastree #cream #kerst #kerstmis #kerstboom #groen #cupcake

A photo posted by Christmas Decorations (@christmasdecorations) on Nov 2, 2013 at 7:56am PDT

4. Kalėdinis vainikas

Dar vienas būdas namams suteikti jaukumo - Kalėdų vainikas. Jis gali būt Adventinis, kabinamas ant lauko durų ar puošiantis jūsų švenčių stalą. Variantų, iš ko vainikas turėtų būti pagamintas - galybė. Tam gali pasitarnauti ne tik eglutės šakelės, dirbtinės dekoracijos, bet ir vyno kamšteliai, plunksnos, tie patys kalėdiniai žaisliukai bei kiti netikėti akcentai.

#christmasdecorations #christmas #christmas2014 #christmaswreath #heijting #heijtinghollandbv #balls #bleu #amber #cognac #trendy #new #nice

A photo posted by Christmas Decorations (@christmasdecorations) on Oct 23, 2014 at 12:15pm PDT

5. Išskirtiniai žaisliukai

Per kiekvienas Kalėdas namų aplinką norisi papuošti vis kitaip. Todėl mes dažniau renkamės variantą pirkti naujus žaisliukus nei pasitelkti kūrybingumą ir netikėtas idėjas. Siūlome į visą tai pažiūrėti žaismingiau ir pirmenybę teikti rankų darbo gaminiams. Juos galite susikurti patys arba įsigyti pagamintus kitų. Ar jūs megzite, piešite, dekoruosite, lipdysite - jūsų valia. Tačiau šis variantas jūsų namams suteiks jaukumo ir individualumo.


Такие разные, авторские новогодние шары! Расписывали на занятии @konstantin_prusov У всех все получилось) 🎄 #GPRepost,#reposter,#notetag @konstantin_prusov via @GPRepostApp ======> @konstantin_prusov:Детское настроение во взрослых работах) Уютно, празднично и тепло... На моем курсе #изоифлора Вместе с @floralschool Расписание: www.prusov.gallery #константинпрусов #мойкурс #рождество #новыйгод #новогодниешары #ангелы #снегири #воздушныешары #елки #konstantinprusov #myworkshop #christmastoys #christmas #mystudents

A photo posted by @floralschool on Dec 11, 2016 at 9:45pm PST


6. Netikėtos erdvės
Papuoškite ne tik svetainės kambarį, bet ir tas namų erdves, kurias puošiate mažiausiai. Tai gali būti virtuvė, miegamasis, koridorius ar netgi vonios kambarys.

My sweet and talented twin sis Jodie @jodiesdesignlife is my feature tonight for #icantwaittodecorate ❤️👭 Can you believe she doesn't usually post her kitchen because it's dark...and you know, it's true, it's not the currently coveted white kitchen. And She's right...it might be harder to photograph because it's darker but my goodness...it's just gorgeous! And maybe the fact that it isn't white and it is more traditional makes it more homey and even more appealing. It's different and lovely in its uniqueness. It's like people...we are each lovely in our differences and uniqueness ❤️❤️Want to see more holiday decor and inspiration?? Head over to our blog for not one but two holiday blog tours and so much more...link in profile above 😘 #thedesigntwins http://liketk.it/2pNFx @liketoknow.it #liketkit

A photo posted by J U L I E (@juliesheartandhome) on Dec 6, 2016 at 6:51pm PST

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją