Stilingas ruduo“ – tai projektas, kuriame siekiama parodyti, kaip už sąlyginai nedidelę sumą pinigų galima susikurti tobulą įvaizdį. Šįkart jame kuriami sportiniai įvaizdžiai.

Kaip apsirengti už 200 eurų? Nes kiekvieno įvaizdžio, kurį išvysite žemiau, suma būtent tokia. Gali būti keliomis dešimtimis mažiau ar keliomis daugiau, bet pagrindinė suma – apie 200 eurų – yra ta, kurią susitaupę tikrai galėsite sau leisti pasirinkti žurnalų puslapių vertą aprangą. Apačioje rasite visus pavyzdžius.

Projekto įvaizdžius kurianti stilistė – Greta Žvinklytė. 7 metus dirbusi Londono prabangos prekių parduotuvėje ir rengusi pasaulines įžymybes stilistė grįžo į Lietuvą. Rengusi Adelę ir kitas pasaulinio garso žvaigždes dabar ši jauna profesionalė kuria žinomų Lietuvos dainininkų, tokių kaip Jessica Shy, Justinas Jarutis ir Monika Marija, stilių.

Dirbdama su prabangos prekėmis ji nuolat dalyvavo stilistų mokymuose, o UAL (University of the arts London) pabaigė ir mados psichologijos kursus. Iš plačios „Akropolyje“ esančių rūbų parduotuvių pasiūlos ji profesionaliai sudėlioja galimus įvaizdžius duotomis temomis. Gal iš to ir jūs pasisemsite idėjų?

1 įvaizdis – į sporto klubą

Sporto klube galite vaikščioti į grupines treniruotes, užsiimti su treneriu, treniruotis pati su treniruokliu ar net lankyti šokius. Einant sportuoti į klubą jums bus reikalingas didelis krepšys, kuriame galėsite neštis persirengti, o taip pat – gertuvė, atsigerti treniruotės metu.

Sporto klube paprastai temperatūra ir taip būna aukšta, o sportuojantys dar labiau sukaista, tad šiam įvaizdžiui buvo parinkta trumpa sportinės medžiagos palaidinė bei sportinės, slidžios medžiagos, prigludusios tamprės. Gertuvė pasirinkta ne plastikinė, o stiklinė – tvariau ir sveikiau.

Tamprės – „H&M“, 34,99 euro.
Palaidinė – „Adidas“, 50 eurų.
Sportbačiai – „H&M“, 19,99 euro.
Gertuvė – „Adidas“, 18 eurų.
Rankinė – „Adidas“, nauja kolekcija.

Suma: 122,98 euro.

2 įvaizdis – teniso aikštelė

Tenisas – viena dabar populiariausių sporto šakų, kuria daugelis užsiima kaip hobiu. Tai vienu metu ir suteikia kūnui formos, sportuodamas didini tonusą, ir tampa smagiu laiko praleidimo būdu. Ypač jei tenisą žaidi su draugais.

Šiam įvaizdžiui pasirinktas teniso sijonėlis – populiariausios šiemet violetinės spalvos vieno iš atspalvių. Šiltas bliuzoniukas padės apsisaugoti nuo žvarbos prasidedant treniruotei lauko aikštelėje, o įsižaidus galima likti tik su apatiniais marškinėliais. Sportiniai bateliai, parinkti šiam įvaizdžiui, dėl savo formos ir vadinami „teniso bateliais“, tad idealiai tiks popietei su rakete.

Sijonėlis – „Sportland“, 67,96 euro.
Bliuzonas – „Nike“, 79,95 euro.
Sportbačiai – „Bershka“, 25,99 euro.

Suma: 173,9 euro.

3 įvaizdis – pasivaikščiojimas miške

Kasdien nueiti 10 tūkst. žingsnių – užduotis, sakoma, padėsianti palaikyti formą! Gal netoli jūsų namų yra miškas ir galite jame maloniai pasivaikščioti? O gal mėgstate su drauge išeiti į parką? Jei turite šunį, žinote – augintiniui būtini ilgi išėjimai su jumis.

Tokioms progoms šiame įvaizdyje parinktos šiemet nepaprastai populiarios „cargo“ tipo kelnės su kišenėmis. Jos nėra sportinės, bet puikiai tinka visiems laisvalaikio deriniams. Bliuzono mėlynas užrašas idealiai susišaukia su mėlyna spalva ant sportinių batelių, o džinsinis švarkas ant viršaus – puikus sluoksniavimo pavyzdys.

Kelnės – „Bershka“, 29,99 euro.
Bliuzonas – „Stradivarius“, 29,99 euro.
Džinsinis švarkas – „Pull and bear“, 39,99 euro.
Sportbačiai – „Stradivarius“, 25,99 euro.

Suma: 125,96 euro.

4 įvaizdis – pasivažinėjimas dviračiu

Dviratis yra viena populiariausių transporo priemonių. Važiuodami juo per valandą galite sudeginti apie 600 kalorijų. Tai ir sportas, ir pramoga, ir kai kuriems – netgi gyvenimo būdas. Važiuojant dviračiu iš vienos vietos į kitą ir naudojantis juo vietoje automobilio ne tik sportuojate, bet ir saugote gamtą.

Šiam įvaizdžiui parinktas sportinis-laisvalaikio kostiumas iš veliūrinių kelnių ir bliuzono. Spalva, vėlgi, pataikanti į šių metų topus. Dėl šilumos ant kostiumo galima dėvėti liemenę – bus patogiau nei su striuke, tačiau ne mažiau šilta. Rankinės važiuojant dviračiu jau nepasinešite, tad geriausiai pasitarnaus kuprinė.

Kelnės – „Nike“, 99,95 euro.
Bliuzonas – „Nike“, 99,95 euro.
Kuprinė – „Stradivarius“, 25,99 euro.
Liemenė – „Pull and bear“, 39,99 euro.

Suma: 265,88 euro.

Visas nuotraukas peržiūrėti galite galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt