Stilingas ruduo“ – tai projektas, kuriame siekiama parodyti, kaip už sąlyginai nedidelę sumą pinigų galima susikurti tobulą įvaizdį. Šį kartą už kuo mažesnę sumą kursime stilingus įvaizdžius leisti laiką po darbo.

Kaip apsirengti už 200 eurų? Nes kiekvieno įvaizdžio, kurį išvysite žemiau, suma būtent tokia. Gali būti keliomis dešimtimis mažiau ar keliomis daugiau, bet pagrindinė suma – apie 200 eurų – yra ta, kurią susitaupę tikrai galėsite sau leisti pasirinkti žurnalų puslapių vertą aprangą. Apačioje rasite visus pavyzdžius.

Projekto įvaizdžius kurianti stilistė – Greta Žvinklytė. 7 metus dirbusi Londono prabangos prekių parduotuvėje ir rengusi pasaulines įžymybes stilistė grįžo į Lietuvą. Rengusi Adelę ir kitas pasaulinio garso žvaigždes dabar ši jauna profesionalė kuria žinomų Lietuvos dainininkų, tokių kaip Jessica Shy, Justinas Jarutis ir Monika Marija, stilių.

Dirbdama su prabangos prekėmis ji nuolat dalyvavo stilistų mokymuose, o UAL (University of the arts London) pabaigė ir mados psichologijos kursus. Iš plačios „Akropolyje“ esančių rūbų parduotuvių pasiūlos ji profesionaliai sudėlioja galimus įvaizdžius duotomis temomis. Gal iš to ir jūs pasisemsite idėjų?

1 įvaizdis – į teatrą, parodą ar koncertą

Kultūriniai renginiai – vienas populiariausių laisvalaikio leidimo būdų. Norint įsigyti bilietus į, pavyzdžiui, Muzikinį teatrą, reikia jų ieškoti bent porą mėnesių iki norimo vakaro. Parodos, koncertų salės ir knygų pristatymų salės taip pat būna perpildytos. Ačiū Dievui už kultūrą, o grožėdamiesi menu, be abejo, ir patys norime atrodyti gražiai.

Šiam įvaizdžiui stilistė parinko modernų klasikos variantą. Oda šį rudenį – madingiausias audinys, tad klasikinis midi sijono siluetas (išilginto pieštuko modelis) ir dirbtinė oda yra „bombinis“ derinys. Lengvai perregimi audiniai – dar vienas trendas. Kad įvaizdis išliktų padorus ir derėtų prie kultūros tematikos, krūtinė ir liemuo pridengiami dar pavasarį pernai išgarsėjusiu ir iš aukštumų nenusileidžiančiu priedu – korsetu.

Sijonas – „Zara“, 39,95 euro.
Palaidinė – „Zara“, 12,95 euro.
Korsetas – „Zara“, 22,95 euro.
Batai – „Stradivarius“, 59,99 euro.

Suma: 135,84 euro.

2 įvaizdis – su draugėmis į miestą

„Einam į miestą“, – visoms pažįstamas kvietimas. Žodžiai „į miestą“ gali reikšti daug veiklų, bet paprastai kalbame apie moterišką pasilinksminimą. Šokiai klube, stalo žaidimų vakaras bare, kavinės ir pasivaikščiojimai senamiesčiu, o gal – tiesiog mergaičių vakarėlis.

Tokioms progoms tinka labiau provokuojantis, drąsus ir laisvas įvaizdis. Jam buvo pasirinkti nepaprastai madingi ilgaauliai – dirbtinės odos ir besibaigiantys virš kelių. Taip pat mini sijonėlis. Mini sijonai šiemet sugrįžo į madą, populiarūs yra itin trumpi ilgiai, net mikro. Kadangi vis dėlto ruduo, viršutinė dalis pasirinkta uždaresnė – juodas megztukas aukštu kaklu. Aksesuarai čia būtini. Didelė rankinė tokiems išėjimams netinka, verčiau rinktis nedidelį rankinuką, į kurį tilptų piniginė, telefonas ir raktai.

Mini sijonas – „Zara“, 49,95 euro.
Golfukas – „Pull&bear“, 17,99 euro.
Batai – „Stradivarius“, 59,99 euro.
Rankinė – „Mango“, 29,99 euro.
Auskarai – „Mango“, 12,99 euro.

Suma: 170,91 euro.

3 įvaizdis – aktyvus laisvalaikis

Kai kurie atsipalaiduoja ir pailsi tik aktyvaus laisvalaikio metu. Ilgi pasivaikščiojimai su šunimis, draugų popietė su termosais parke, pasivažinėjimas dviračiais ar ekskursija į kitą miestą... Judėti, negalima sustoti!

Monochrominis – vienos spalvos – įvaizdis padeda sukurti elegantišką, tvarkingą įspūdį, net ir renkantis labiau sportinio stiliaus drabužius. Be to, kai batų spalva sutampa su kelnių, tai vizualiai ilgina kojas. „Kargo“ kelnės – absoliutus šio rudens topas, šių kišenėmis puoštų laisvalaikio kelnių 2022-aisiais galite rasti praktiškai visų spalvų ir kiekvienoje parduotuvėje. Kareiviško stiliaus aulinukai – nemirtinga klasika.

„Kargo“ kelnės – „Stradivarius“, 29,99 euro.
Megztukas – „Bershka“, 25,99 euro.
Batai – „Stradivarius“, 49,99 euro.

Suma: 105,97 euro.

4 įvaizdis – grįžimas namo

„Grįžimas namo“ – frazė, kiekvienam reiškiantį vis ką kitą. Kai kurie gyvena didmiestyje ir kartais grįžta namo, į gimtąjį miestelį, pas tėvus. Kiti vyksta aplankyti uošvių, treti į kaimą ar pajūrį. Namai – vieta, kur nereikia puoštis, kur gali jaustis savimi ir jaukiai susitikti su artimaisiais.

Todėl šiam įvaizdžiui, be abejo, pirmiausia pasirinkti džinsai. Džinsai – visų laikų populiariausias ir vienas patogiausių laisvalaikio drabužių! Žydri marškiniai – klasikinės drabužinės detalė, o loaferiai patogiausias rudens bei pavasario apavas. Dėl jaukumo ir šilumos – būtinas megztukas.

Džinsai – „Pull&Bear“, 29,99 euro.
Marškiniai – „Zara“, 25,95 euro.
Kardiganas – „Zara“, 49,95 euro.
Loaferiai – „H&M“, 24,99 euro.

Suma: 130,88 euro.

Visas nuotraukas peržiūrėti galite galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)