– Jolanta, ar mėgstate eksperimentuoti su plaukų spalvomis ir kirpimais? Kokią spalvų paletę esate išbandžiusi?

– Esu keletą kartų eksperimentavusi, bet tie pokyčiai nebuvo kardinalūs. Eksperimentuoju tik su plaukų ilgiu, atspalviais. Kažkada buvau šviesius plaukus persidažiusi į tamsiai rudai, bet tai truko neilgai ir vėl grįžau prie įprastos spalvos.

– Ar pakeistas plaukų kirpimas ir spalvą padarė įtaką Jūsų asmenybei?

– Asmenybė nesikeitė, bet keitėsi drabužių stilius.

– Kokia iki šiolei turėta šukuosena Jums labiausiai patiko?

– Labiausiai sau patikau, kai turėjau ilgesnių plaukų šukuoseną. Tačiau bėgant metams plaukai vis trumpėjo.

– Ar viskam buvote pasiryžusi iki stiliaus pokyčių?

– Nesu kardinalių pokyčių entuziastė. Turbūt neišdrįsčiau nusikirpti trumpai. Esu susigyvenusi su savo stiliumi. Prieš sutikdama dalyvauti projekte, išsiklausinėjau, kokie pokyčiai manęs laukia. Beliko pasitikėti ir įsiklausyti į plaukų stilistės rekomendacijas dėl kirpimo ir plaukų spalvos.

Jolantos kardinalūs stiliaus pokyčiai

– Kaip jaučiatės po stiliaus pokyčių? Ar likote patenkinta savo atvaizdu veidrodyje?

– Jaučiuosi puikiai. Buvo smagu pamatyti save kitokią.

– Kokius drabužius mėgote ir kaip rengdavotės iki tol?

Man patinka elegantiškas, moteriškas, bet ne griežtas stilius. Labai patinka suknelės, bet, deja, dėviu jas tik vasarą. Pastaruoju metu renkuosi laisvus, patogius drabužius, nes nebuvo progų puoštis, labai to pasiilgau...

– Kuris aprangos derinys, parinktas stiliaus pokyčių metu, patiko labiausiai? Su kokiu aprangos deriniu geriausiai jautėtės?

– Labiausiai patiko trečias (švarkas su ilgais batais). Tokio dar nebuvau išbandžiusi. Nemaniau, kad išdrįsiu dėvėti kažką panašaus sulaukusi savo metų.

Kardinalių pokyčių metu Jolantai buvo parinktas tinkamas plaukų sušukavimas ir plaukų atspalvis, atliktas makiažas bei suformuoti trys įvaizdžiai. Visa tai užtruko 4 valandas.

Šukuoseną ir spalvą pakeitė grožio salono „Spicy Beauty“ plaukų stilistė Eglė Saunorytė-Kinderienė. Makiažą atliko vizažistė Dalia Baltuškienė.

Drabužiai – iš prekybos centro „MADA“.

Pirmas derinys:

Jolantos kardinalūs stiliaus pokyčiai

Veliūrinė mėlyna suknelė – 63 eurai

Juodi aukštakulniai bateliai – 60 eurų

Antras derinys:

Jolantos kardinalūs stiliaus pokyčiai

Juoda vakarinė suknelė – 75 eurai

Juodi aukštakulniai bateliai – 60 eurų

Trečias derinys:

Jolantos kardinalūs stiliaus pokyčiai

Juodas švarkas – 69 eurai

Ilgaauliai batai – 115 eurų

Diržas/kaklo papuošalas – 25 eurai

Plaukų stilistė E. Saunorytė-Kinderienė, kalbėdama apie modelį ir plaukų kirpimo techniką, teigė: „Šį kartą modelis turėjo silpnus slenkančius plaukus, plaukai jautriai reaguojantys į bet kokius dažymus. Pakirpau plaukų galiukus ir pritaikiau baby light techniką viršugalvyje, o aplink veidą padariau kontūravimą. Šviesinau sruogas ir po visko sukūriau atspalvį. Modelis teigė, kad mėgo šaltas spalvas, bet įtikinau ją nepabijoti ir šilto atspalvio, kuris veidui suteikia gyvumo, skaistumo ir jaunina. Jolanta pakankamai surizikavo, pasitikėjo, bet labai liko patenkinta rezultatais. Tikslas buvo sukurti lengvą, švelnų, moterišką įvaizdį ir paišdykauti šiek tiek su garbanomis.

Panaudojus visas reikiamas apsaugos priemones prieš sušukavimą. Naudojau mažo diametro garbanojimo žnyples, su kuriomis sukūriau smulkias bangeles, iš kurių tiesiog sudėliojau šukuoseną, kurią buvo labai lengvą transformuoti – purenti, kedenti, užkišti už ausų, o užbaigimui naudojau fiksavimo laką“.

Tuo tarpu vizažistė D. Baltuškienė neslepė, kad lengvą ir jauninantį makiažą padaryti yra sunkiau nei vakarinį.

„Su plaukų stiliste apsitarėme, kad kursime romantišką įvaizdį. Tad prie gražių švelnių bangų idealiai tiko gaivus, lengvas, jauninatis makiažas. Makiaže nesinorėjo apkrovimo – jokio sunkaus ar vakarinio makiažo. Daug kas mano, jeigu makiaže vyrauja mažai spalvų – tai lengva, bet yra priešingai. Su subtiliu ir gaiviu makiažu yra sudėtingiau žaisti nei ryškiu.

Kadangi moteris šiltų bruožų ir odos, buvo pasirinktas žemiškų spalvų makiažas, naudoti persikiniai lūpų dažai. Odai svarbu suteikti šiek tiek spindesio ir veidą tinkamai išmodeliuoti – kai ką nuimti, kai ką paslėpti. Tam puikiai gelbėja skaistalai, kurie padeda gražiau suformuoti veido ovalą, pakoreguoti nosies ilgumą“, – dėstė vizažistė.

Jolantos kardinalūs stiliaus pokyčiai

Kardinaliems stiliaus pokyčiams pasiryžusiai vilnietei dovaną įteikė internetinė kosmetikos ir parfumerijos parduotuvė Burkalifa.eu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (202)