Vasaros viduryje žurnalo leidybos teises iš mokymus mados srityje organizavusios VŠĮ „Mados akademija“ įsigijo vienas iš žurnalų IQ, „IQ Life“, „Namas ir aš“, „Statyk“, „Top Gear“ leidėjų Nerius Gasparavičius, o už kelių dienų prekyboje pasirodysiantis žurnalo rugsėjo mėnesio numeris taps paskutiniuoju, kurį paruošė senoji komanda, rašoma pranešime spaudai.

Prekės ženklą į Lietuvą atvedusi ir jį išpuoselėjusi buvusi vyriausioji redaktorė Jurgita Garbaravičienė pabrėžia, kad sėkmę žurnalui suteikė ne tik tarptautinis vardas ar kruopštus finansinis planavimas.

„Asmeniniai susitikimai su žurnalo skaitytojais ir reklamos užsakovais leido suprasti, kaip šiame sudėtingame lietuviškos rinkos versle svarbu gebėti ne tik teisingai analizuoti pelno bei nuostolio lenteles. Dar svarbiau nepaliauti gilintis į tai, kas suteikia leidiniui tikrąją vertę, - sako J. Garbaravičienė. – „L’Officiel“ išskirtines pozicijas tarp kitų Lietuvoje leidžiamų leidinių išsikovojo ne dėl tarptautinio vardo, bet turinio išskirtinumu, drąsiais sprendimais, redakcijos bei autorių kompetencija“.

J. Garbaravičienė pažymi, kad naujiesiems žurnalo leidėjams teks ne tik nelengva užduotis sujungti popieriuje leidžiamą žurnalą ir internete skelbiamą turinį, bet ir išsaugoti prekinio ženklo pamatines vertybes.

„Diskusijos – didžioji leidybos ateitis yra internete ar popieriuje – turbūt baigtųsi tik vienai iš šių formų įveikus kitą. Tačiau žurnalą išskirtiniu daro ne vien forma, bet – daug labiau – tikrųjų žurnalo vertybių puoselėjimas. Pamiršus tai kyla grėsmė, kad šis ar bet kuris kitas prekės ženklas liks tik atsiminimuose gyvuojanti ir šios dienos bei ateities nebekeičianti istorija“, - sako J. Garbaravičienė, redakcijai vadovavusi nuo pat šio žurnalo įsikūrimo Lietuvoje.

Naująją redakcijos sudėtį žurnalo leidėjai numato pristatyti artimiausiu metu. Šiuo metu jau dirba naujas bendrovės direktorius Tadas Bruzgulis, kuris šio žurnalo leidyboje bus ir naujojo leidėjo partneris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)