Justina Gafarovaitė žino gudrybę, kaip jausti kvepalus visą dieną

„Man labiausiai patinka agarmedis, tabakas ir vanilė – jei kvapuose yra šios natos, visuomet pasirinksiu būtent juos. Dažniausiai tokie kvepalai yra žieminiai, „tamsesni, sunkesni“. Įprastai, atrodytų, tinkamesni vakarui, tačiau man visai nesvarbu, galiu tokiais kvepalais kvėpintis ir ryte“, – teigė vizažistė.

Tiesa, vasarai J. Gafarovaitė renkasi gaivesnius kvapus arba tiesiog nesikvepina. Ypač atidžiai rinktis kvepalus tenka ir einant į darbą – sako, klientes kai kurie kvapai gali net įžeisti.

J. Gafarovaitė pasakojo, kad jai svarbu jausti savo kvepalus, tačiau tai nereiškia, kad ji kvėpinasi daug. „Kartais tam, kad visą dieną jausčiau kvepalų aromatą, pasipurškiu ranką ir šiek tiek priliečiu nosį“, – gudrybe dalijosi renginio viešnia.

Kokie kvepalai šiuo metu yra Justinos mėgstamiausi? „Vienareikšmiškai – „Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540“. Šiuos kvepalus naudoju jau antrus metus. Kiek nusiperku kitų kvepalų ar gaunu dovanų, visad grįžtu prie šių – niekas jiems neprilygsta“, – pasakojo vizažo meistrė.

Simona Burbaitė savęs kvepalų kolekcioniere nepavadintų

„Man patinka unisex, sodresni, šleifiniai kvapai, smilkalo, odos ar miedienos natos“, – paklausta, kokiems kvepalams jaučia silpnybę, atsakė tinklaraštininkė, modelis Simona Burbaitė.

„Kvepalai – paskutinis įvaizdžio akcentas, atskleidžiantis kiekvieno žmogaus asmenybę“, – įsitikinusi S. Burbaitė.

Vieni iš S. Burbaitės mėgstamiausių kvapų – „Molinard Cher Wood“. Juos, išsvajotus, pasidovanojo prieš pusantrų metų ir baigia sunaudoti tik dabar.

Nors ir sunku patikėti, Simonos grožio lentynoje yra tik 4 kvepalų buteliukai, kuriuos ji keičia pagal nuotaiką. Tiesa, kokie yra likę 3 kvapai, Simona atskleisti nepanoro. Sako, kai kuriuos dalykus reikia pasilikti tik sau.

„Nenorėčiau atskleisti kitų kvapų. Kai ieškai išskirtinių kvepalų, labai norisi, kad kvapas būtų tik tavo. Būna, išties patinka kažkoks kvapas, bet jis turi asociacijų su kitu žmogumi, todėl jo pirkti nesinori. Nors, faktas, kvepalai skirtingai atsiskleidžia ant kiekvieno žmogaus kūno“, – svarstė S. Burbaitė.

Simona akcentuoja, kad geri kvepalai nebūtinai turi būti brangūs. „Kiekvienas turėtų ieškoti sau tinkamo varianto. Yra kvapų, kurių negaliu sau leisti, bet ieškau alternatyvų ir jų pavyksta rasti“, – kalbėjo tinklaraštininkė ir po renginio savo lentyną papildė dar vienu, savo kurtų kvepalų, buteliuku.

Deimantė Kazėnaitė įsitikinusikvepalai puikiai atspindi jos asmenybę

„Mėgstu pipirų, odos natas, išraiškingus, stipresnius kvapus. Ne prie širdies gėliniai, citrusinių vaisių aromatai“, – kalbėdama apie kvepalus savo savo mintimis dalijosi vizažistė Deimantė Kazėnaitė.

Tiek žiemai, tiek vasarai, Deimantė naudoja skirtingus kvapus. Sako, vasarai mieliau renkasi gaivesnius, „vėju“ kvepiančius aromatus, o žiemą puikiai tinka taip pamėgti sunkūs kvapai.

„Svarbu atitaikyti laiką ir vietą, kur galima pasikvėpinti daugiau, kur – mažiau. Kartais žmonės tokių dalykų nejaučia. Jei jau eini portuoti, būtų geriau, jei ateitum neprisikvėpinęs, o štai jei tai iškilmingas vakaras – galima drąsiai rinktis stipresnius, šleifinius kvepalus. Tokiomis taisyklėmis ir vadovaujuosi“, – kalbėjo vizažistė.

Vizitine Deimantės kortele tapo „Montale Intense Pepper“ kvepalai. „Pati esu aštri, staigi, tikras pipiriukas – jie puikiai atspindi mano charakterį“, – savo mėgstamiausius kvepalus apibūdino žinoma moteris.

Neringa Čukinienė turi savo kvepalų paslaptį

Kokie kvapai labiausiai vilioja Neringą Čukinienę? „Įsimintini, tokie, dėl kurių žmonės neretai pasako „vau“. Kadaise buvo citrusų ir gėlyčių laikotarpis, tačiau, matyt, subrendau intensyvesniems, sodresniems kvapams“, – pasakojo Lietuvos įžymybes gražinanti vizažistė.

Viena įdomi detalė, kurios apie N. Čukinienę, veikiausiai, nė nežinojote – ji iš tų moterų, kurios ne tik nebijo eksperimentuoti su kvapais, bet ir ryžtasi aromatus maišyti tarpusavyje.

„Turiu iš arabų šalių atsivežtų aliejų, todėl mėgstu juos šiek tiek permaišyti su intensyviais, Lietuvoje įsigytais kvapais“, – savo išskirtinių kvepalų paslaptį atskleidė vizažistė.

Šiuo metu N. Čukinienės favoritas – mistiškas „Puredistance Black“ kvapas. Neringa sako, kad jų kvapas išties intensyvus, tad pasikvėpinti prireikia vos mažo lašelio.

Daugiau nuotraukų iš „Molinard“ kvepalų dirbtuvių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)