Ar socialiniuose tinkluose jau matėte naujausią mados pasaulio apkalbų objektą – daugiau nei 2 tūkst. 200 eurų kainuojančius „YSL“ „batelius“?

„Yves Saint Laurent“ kūrybos vadovas Anthony Vaccarello naujausioje prabangos ženklo kolekcijoje pristatė šiuos žvyneliais, kristalais ir gyvatės oda dekoruotus klasikinius smailianosius.

Tarsi nieko ypatingo, jei ne faktas, kad prie aukštakulnių yra pritvirtinti ratukai, o batelio priekyje puikuojasi ne itin elegantiškas stabdis. Veikiausiai, tinkamiausias šio aksesuaro pavadinimas – aukštakulniai riedučiai.

Rollerstilettos fra #ysl 🙃

A post shared by MELK & HONNING (@melkoghonning) on Aug 3, 2017 at 4:21am PDT

Tai ne pirmas kartas, kai A. Vaccarello prie prabangios „YSL“ avalynės pritvirtina ratukus. Aukštakulnių riedučių pirmtakas – sportiniai bateliai su ratukais. Pastarasis variantas ne toks šokiruojantis, labiau primenantis tradicinį riedučių modelį, ir, drįstame teigti, gerokai saugesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)