Kaip ir priklauso prancūzų mados namų ambasadorei, E. Stone nereikėjo sukti galvos dėl savo įvaizdžio tradicinėje apdovanojimų ceremonijoje.

Kiekvieną jos įvaizdžio akcentą apgalvojo garsenybių stilistė Petra Flannery, o „Louis Vuitton Atelier“ pasirūpino, kad žvaigždė ant raudonojo kilimo spindėtų ryškiausiai. Kaip tą padaryti? Aktorę papuošiant tikrų tikriausiu meno kūriniu.

Švelnios rausvos spalvos suknelė buvo dekoruota 63 tūkst. mažyčių stiklo dekoracijų ir beveik 15 metrų muslino audinio. Tai minkštas, plonas medvilninis arba šilkinis drobinio pynimo audinys iš plonų medvilninių verpalų ar daugiagijų siūlų, rašoma „Aiškinamajame tekstilės terminų žodyne“.

Suknelei pasiūti prireikė net 800 valandų rankų darbo ir daugiau nei 30-ies meistrų pagalbos, leidiniui „People“ teigė „Louis Vuitton“ mados namų atstovai.

Įspūdinga, gausiai dekoruota suknelė tarsi reikalavo subtilių aksesuarų išbaigtam įvaizdžiui – prie jos puikiai derėjo žėrintys deimantiniai auskarai, kuklus rausvų atspalvių makiažas ir preciziškai susuktos garbanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)