Abi merginos patikino – tam, ką jos kuria, neabejingos bus daugelis dailiosios lyties atstovių. Dar šią vasarą Gabrielės ketina pristatyti lūpų blizgį bei kitas kosmetikos priemones, rašoma pranešime spaudai.

„Gyvenime nebūna atsitiktinumų. Užteko viename iš renginių pasidalinti savo įžvalgomis, kokių kosmetikos priemonių trūksta, regis, ir taip jau perpildytoje rinkoje, ir tai, ką tuomet pasakiau, neužilgo virs realybe. Produktus kuria savo srities profesionalai, o mes su Gabriele kol kas tik juos testuojame ir dalinamės pastabomis“, – pasakojo G. Rutkauskienė-Vasha.

Gabrielėms, norinčioms pabrėžti „Double G“ prekinio ženklo išskirtinumą, gimė mintis sukurti ir vardinę, limituoto tiražo drabužių liniją. Šiuo metu joje – džemperiai ir suknelės. „Double G“ aprangai audinys bus aplikuojamas autoriniais piešiniais, atspindėsiančiais tai, be ko neapsieina didžioji dalis moterų – kosmetikos priemones.

„Ryškios spalvos ir žaismingumas – tai mūsų pirmųjų darbų simboliai. Visus juos ketiname numeruoti, todėl žmogus ne tik galės pasirinkti jam patinkantį ar sėkmę nešantį skaičių, bet ir tiksliai žinos, kiek vieno ar kito drabužio yra sukurta“, – sakė G. Juškėnaitė.

Kolekcijos pristatymo akimirkos:

Prekės ženklo pristatymo vakarėlio svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)