Į šou susirinko gausus būrys garsenybių: Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer ir daugelis kitų.

Dolce & Gabbana aukštosios mados kolekcijos pristatymas Venecijoje

Naujausios Domenico Dolce ir Stefano Gabbana „Alta Moda“ kolekcijos pristatymas vyko Šv. Morkaus aikštėje, kurioje tokio pobūdžio renginys vyko pirmą kartą.

Dolce & Gabbana aukštosios mados kolekcijos pristatymas Venecijoje

Atlikėja Jennifer Hudson, pasipuošusi aukso spalvos suknele, atliko ariją „Nessum Dorma“ iš operos „Turandot“. Vėliau gondolos atplukdė modelius prie Dodžų rūmų. Suknelės iš žoržeto ir tiulio buvo gausiai siuvinėtos ir puoštos Murano stiklo karoliukais, stilizuotomis aukso pynėmis ir kitokiais elementais, atspindinčiais Venecijos architektūrą ir vietos meistrų dirbinius.

Dolce & Gabbana aukštosios mados kolekcijos pristatymas Venecijoje

Kiek anksčiau Dolce ir Gabanna buvo sakę planuojantys pristatyti jaunatviškesnę aukštosios mados kolekciją, nes „visi mano, kad aukštoji mada skirta vyresniems žmonės, nors taip tikrai nėra“. Šį aspektą pabrėžė kelios ant podiumo pasirodžiusios garsenybių atžalos: Chance, Jessie James ir D’Lila Star (Seano Combso dukterys), Deva (Monicos Bellucci duktė), Emmeline (Christian Bale duktė) ir Leni (Heidi Klum duktė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)