Daugeliui šypseną kelia tai, kad drabužiais yra prekiaujama verslo parke „Gariūnai“. „Mūsų ištikimos klientės nesureikšmina to, kad esame įsikūrę drabužių turguje. O tos, kurios apsilanko pirmą kartą, grįžta vėl ir vėl“, – sako prekės ženklo vadovas Sergėjus Abramuk.

Pasak jo, šie drabužiai yra skirti moteriai, kuri atsižvelgia į mados tendencijas, tačiau neneria į jas stačia galva. Gaminiai pasižymi subtilumu, todėl ir po kelių sezonų drabužiai atrodys stilingai.

„Vasarai skirtoje drabužių kolekcijoje karaliauja balta, raudona ir chaki spalvos. Siūlau moterims nebijoti raštų su augalų motyvais, vietoj tradicinių sagų rinktis įdomesnius variantus: karoliukus, kutus“, – pataria fotosesijos stilistė Marina Žuravliova.

Didžiausias dėmesys fotosesijoje skirtas suknelės, kurios neabejotinai yra šiltojo sezono karalienės. Nepamiršti lieka ir hipiška dvasia alsuojantys motyvai, asimetriški kirpimai, suteikiantys drabužiui laisvės pojūčio. Prie plataus silueto suknelių, puoštų karoliukais ar kutais, stilistė siūlo derinti pintas basutes ir nebijoti šiaudinės skrybėlės.

„ Šie drabužiai turi labai svarbią savybę – universalumą. Fotosesija norėjau parodyti, kad nuėmus vieną detalę ir ją pakeitus kita, arba užsimetus švarkelį, Drabužių derinys atrodys visai kitaip“, – sako M. Žuravliova.

Prie šio sezono karalienės – baltos suknelės – stilistė pataria nebijoti derinti ryškių basučių ar akį traukiančios makiažo detalės. „Balta ir apelsino spalvos oranžinė – puikus šios vasaros duetas. Dėl šios rytietiškos tendencijos atsiranda ir daugiau įvairių spalvų bei raštų derinimo galimybių: chaki su ryškia karališka mėlyna spalva, dryžius galima derintis su žirneliais, violetinė spalva suskamba su raudona“, – sako stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)