Renginyje tarp svečių buvo aktorės Rosamund Pike, Madelaine Petsch ir Claire Foy, influencerė Chiara Ferragni, vyriausioji „Vogue“ redaktorė Anna Wintour.

Kolekcijoje dominavo ilgos karoliukais ir perlais siuvinėtos suknelės, spindintys kombinezonai, liemenės, lygiapadžiai batai. Daugelis siuvinėtų drabužių buvo neutralių tonų – pradedant juoda, baigiant pieno atspalvio balta.

Dior mados namų naujausia kolekcija

Kolekcijoje buvo ir nebalintos drobės spalvos kašmyro gobtuvų, pilkų kostiumėlių su klostytais sijonais, ilgų vakarinių šilko suknelių su giliomis iškirptėmis nugaroje.

Dior mados namų naujausia kolekcija

Šiam renginiui buvo pastatyta laikina salė Rodeno muziejaus sode, jos sienas puošė dviejų indų menininkų – Madhvi Parekh ir Manu Parekh dideli siuvinėti paveikslai.

Paveikslai bus eksponuojami visą savaitę.

Mados namų kūrybinė direktorė pavadino šią kolekciją meno ir meistriškumo deriniu, ji gyrė naują nagingų žmonių kartą.

„Manau, šiais laikais būti aukštosios mados atstovu „Dior“ mados namams reiškia remti, skatinti ir palaikyti madą, juk yra rizikos, kad mados sritis neatsities po koronaviruso pandemijos“, – sakė „Dior“ mados namų kūrybinė direktorė Maria Grazia Chiuri.

Dior mados namų naujausia kolekcija

Mados savaitė vyks iki sausio 27 d., joje savo kolekcijas pristatys „Chanel“, „Fendi“ ir „Valentino“ mados namai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją