Idėja sukurti elektroninį žurnalą anglų kalba gimė žinomai stilistei Linai Bernotaitytei, prieš tai penkis metus dirbusiai mados redaktore žurnale „L’Officiel Mada“, rašoma pranešime spaudai. Ji teigia visuomet žinojusi, kad nori sukurti ką nors ypatingo ir šiek tiek pakeisti pasaulį.

„Šis portalas skirtas visiems, norintiems gilinti savo žinias apie nišinius prekės ženklus ir žmones, kurių dažniausiai nesutiksite populiariojoje spaudoje. Mūsų komanda pasiruošusi rašyti ir kurti apie tikrus talentus, keičiančius mūsų buitį, suvokimą ir verčiančius žiūrėti į priekį. Pagrindinis mūsų prioritetas – teisingas ir įdomus turinys“, – sako L. Bernotaiytė.

El. žurnalas, kaip sufleruoja jo pavadinimas, anot jo įkūrėjos, neturi griežtų taisyklių temų, normų ar regionų atžvilgiu.

„Mums svarbiausia, jog turinys įkvėptų skaitytoją ir praplėstų jo matymo bei pažinimo lauką. Stengsimės supažindinti skaitytojus su pažangiausiais kūrėjais ne tik iš Lietuvos. Tai gali būti Venera, Marsas, Latvija ar Japonija. Tai bus kitoks elektroninis žurnalas, kurio tiek dizainas, tiek turinys bus dedikuoti saviraiškos laisvei ir inspiracijos galiai. Tikimės, jog žurnalas taps platforma, kuri suburs ir skatins bendradarbiavimą tarp savo srities profesionalų ir mėgėjų, vizionierų ir realistų, siekiančių įkvėpti ir ieškančių įkvėpimo“, – pasakoja naujojo portalo įkūrėja.

Elektroninėje platformoje, pasitelkiant vizualiai stimuliuojančias iliustracijas bei išskirtines temas ar pašnekovus, pristatomos penkios rubrikos: „Fashion & Kitsch“ (mada), „Culture & Popcorn“ (kultūra), „Travel & Boredom“ (kelionės), „Events & Details“ (renginiai) ir „Off & Topic“ (kitos įdomybės).

Naujoji elektroninė platforma pristatyta žurnalo herojams, visuomenės atstovams ir visiems, susidomėjusiems idėja. Renginio metu svečiai patys pirmieji galėjo prisijungti prie naujosios platformos su specialiu slaptažodžiu. L. Bernotaitytė svečius taip pat pakvietė gyvai pasižvalgyti po žurnalo kategorijas, susipažinti su įkvepiančiais kūrėjais ir pačia komanda.

„Abstract Stylist“ portalas yra nemokamas ir atviras visiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją