Šiemet tikrai nustebino nominacijos ir galima pasidžiaugti, kad buvo atsižvelgiama ne tik į „Metų gražiausią batelį“ ar „Metų pūsčiausią suknelę“, bet ir į mokslinius pasiekimus, kultūrą ir kitas sritis. Nors, žinoma, vistiek smalsu peržvelgti, kokiais gi įvaizdžiais nustebino vakaro viešnios. Iškart atsiprašau, tų, kurie skaudžiai reaguoja į kritiką, – nieko įžeisti nenoriu bei neketinu.

Jurga Šeduikytė

Man šis įvaizdis labai patinka dėl trijų dalykų. Net nežinau, nuo ko pradėti. Visų pirma, tai yra visai kitaip nei esame įpratę matyti garsenybę ant raudonojo kilimo. Nors gal tai ir neatspindi juodojo kaklaraiščio aprangos kodo, tačiau šou pasaulio renginiuose pavykę eksperimentai yra sveikintini ir suteikia daug išskirtinumo.

Dažnai kartoju, jog pirmenybę teikiu drabužiams, kuriuos galima lengvai transformuoti ir pritaikyti ne vienam vakarui, nors dažnai kalbant apie didelius renginius, šios nuostatos nesilaikome. Jurgos įvaizdis yra puikus pavyzdys, kaip ekstravagantišką vakarėlio drabužį galima lengvai pritaikyti kuriant itin stilingą miesto įvaizdį. Nuėmus šleifą, griežto kirpimo marškinius pakeitus į paprastus marškinėlius, o šį sezoną itin madingus kaubojiškus batus išmainius į sportinius batelius, tai būtų tiesiog tobulas variantas stilingam miesto įvaizdžiui.

Ką dažnai pamiršta žmonės stodamiesi prie sienelės – poza. Netinkama laikysena, drabužio nejautimas ir nesupratimas, net ir pačią gražiausią suknelę paskandina. Matosi, jog Jurga jaučiasi puikiai ir elegantiškų suknelių minioje atrodo taip kietai, kad tai vienareikšmiškai gražiausias jos įvaizdis, kiek yra tekę matyti.

Laura Imbrasienė

Žmonės dažnai sako, kad juoda spalva gražiai gali apsirengti visi, kad juoda yra ir nuobodu, ir saugu. Ne! Tai, kaip atrodo Laura, apsirengti gali vienetai. Nematau nė vienos detalės, kuri čia būtų nuobodi, o tokios ekstravagantiškos suknelės pavadinti saugiu variantu tikrai negalima.

Blizgus audinys suteikia prabangos efektą, ko ir tikimasi iš svečių ant raudono kilimo. Griežto kirpimo modelis tik pabrėžia Lauros itin moterišką figūrą. Geras įvaizdis yra ne tik graži suknelė, bet ir makiažas, šukuosena, manikiūras, aksesuarai. Čia viskas taip laiku ir vietoje, kad jei reiktų ką nors pakeisti – greičiausiai nekiltų ranka.

Karolina Toleikytė

„Gražiai atrodyti jaunai, lieknai ir dar modeliu dirbančiai merginai yra lengviau negu lengva“. Turbūt tą girdi visos jaunos, gerai atrodančios panelės. Tačiau, kad taip atrodytum, turi stengtis pati. Elegancija, subtilus seksualumas, romantiškumo suteikiančios garbanos ir akcentu tapusi delninė, yra puikus pasirinkimas tokiam vakarui. Viskas tarpusavyje idealiai kontrastuoja ir nėra čia ką daugiau kalbėti. Karolina atrodo nuostabiai.

Tatjana Lavrinovič

Klasika! Gal tai ir yra tas saugus variantas, kai galima sakyti, jog su juoda suknele atrodysi gerai, o kai ją vilki „Misis Pasaulis“, tai blogai būti tiesiog negali. Vis dėlto, reikėtų nepamiršti, jog įvaizdis yra visuma.

Prie seksualios, žemę šluojančios suknelės puikiai dera kojas dar labiau ilginančios basutės, kurios subtiliai suderintos su juosmenį įrėminančiu dirželiu bei auskarais. Ir vėl viskas laiku ir vietoje. Toks įvaizdis ant raudonojo kilimo puikiai atrodo dabar, būtų atrodęs puikiai ir prieš 10 metų ir vis dar puikiai atrodys po 10 metų. Ir po 20.

Ieva Stasiulevičiūtė

2019 metai! Ir aukštoji mada! Bet ko taip neaprengsi. Įvaizdis, reikalaujantis charakterio, ir Ievai tas tinka. Griežto kirpimo šukuosena puikiai dera prie dar griežtesnio kirpimo suknelės viršaus. Ir tiek daug žaismingumo, mergaitiškumo suteikiantis barbiškas pūstas sijonas yra visiškai išskirtinis pasirinkimas raudono kilimo įvaizdžiui. Minimalistinės basutės vizualiai prailgina kojas ir puikiai užbaigia įvaizdį.

Na, jei Ievą pastatyme ant Oskarų raudono kilimo, ji tikrai nenublanktų prieš užsienio žvaigždes. P.S. Patogumo aukštojoje madoje ieškoti nereikia.

Monika Marija

Ir mergina graži, ir suknelė graži, ir aksesuarai tinka, ir šukuosena tokiam įvaizdžiui parinkta puikiai, tik yra vienas bet. Čia ne vestuvės ir Monika ne nuotaka. Baltos suknelės pasirinkimas tokio tipo renginiams yra labai slidus reikalas. Viskas būtų puiku, jei suknelė būtų mėlyna, juoda ar dar kokios kitos spalvos. O dabar atrodo, jog vis dar tęsiasi vestuvių paroda, o Monika pristatinėja finalinę dizainerės suknelę.

Austėja Jablonskytė tą vakarą buvo puikus pavyzdys, kaip galima puikiai atrodyti ir nė iš tolo nepriminti nuotakos, vilkint balta suknele. Na, bet tikiuosi, jog Eurovizijos atrankose, kurios taip „subtiliai“ buvo išreklamuotos kontekste, Monika stebins kur kas geresniais įvaizdžiais.

Indra Marcinkevičienė

Kas tai? Tik neįsižeiskite, bet arba aš čia kažko nesuprantu, arba kažką praleidau… Kodėl vyras puikiai atitinka aprangos kodo reikalavimus, o dama atrodo kaip iš katalogo „mezgėja“? Tai nėra vykęs eksperimentas. Kartais verčiau rinktis saugų klasikinį variantą, neišsiskirti iš minios, nei taip nejausti laiko ir erdvės. Man šiame įvaizdyje yra viskas ne laiku ir ne vietoje.

Gabija Urniežiūtė

Trumpos suknelės yra leidžiamos tokiam aprangos kodui, tačiau tuomet jos turi būti itin puošnios. Mergina atrodo tarsi ledo čiuožėja, po repeticijos greitai pačiūžas iškeitusi į kerzus, ir atbėgusi nusifotografuoti. Laiko buvo per mažai todėl reikėjo rinktis, ar persirengti suknelę ar spėti į kadrą. Į kadrą spėjo...

Dar viena renginio viešnia

Tinkama suknelė aprangos kodui, tačiau visiškai netinkanti vakaro viešniai. Tokio tipo iškirptės tinka kur kas mažesnę krutinę turinčioms merginoms. Juostomis dekoruotas papuošalas būtų puikiai derėjęs prie klasikinio juodo kostiumo, tačiau ne prie „proginės“ suknelės. Na, o jei jau ir pasirinkote tokį aksesuarą, tuomet gerai apgalvokite kitus. Nes ir diržas su kaspinu, delninė su auksine detale, raštuotas batelis, padabintas juoda gėle...

Trumpai tariant, sviestas sviestuotas. Jei suknelės viršus būtų kiek kitoks, diržas būtų be kaspino, bateliai tiesiog juodi smailianosiai, o plaukai sukelti – įvaizdis būtų tikrai geras ir tinkantis ceremonijai.

Ir dar viena renginio viešnia

Nesuprantu vieno. Jei esi visiškai nepasiruošęs renginiui, bet labai nori jį stebėti, tai tyliai sėdėk ir grožėkis pasirodymais. Eiti prie sienelės ir pozuoti fotografams, kai esi pasirengęs eiti į darbą, o ne raudonu kilimu, nematau nei reikalo, nei prasmės. Čia, kad patikėtų kiti, kad buvai apdovanojimuose? Manau, mergina, supratusi kur papuolė, turėjo jaustis nepatogiai. Bet gražios šypsenos, tai jau pliusas, nes mūsiškiams to labai trūksta.

Paskutinė, bet ne prasčiausia viešnia

Renginys vyko nacionaliniame operos ir baleto teatre, tad atrodo, jog ši dama slapčia įsmuko į teatro kostiuminę, griebė spektaklio kostiumą, ir atėjo pasirodyti, kaip atrodo. O atrodo ji ne taip, kaip reikėtų. Kaip jau ir minėjau, įvaizdis nėra tik suknelė. Iš tokių ilgų plaukų galima padaryti ne vieną šukuosena, tačiau dabar tai atrodo netvarkingai. Kartais tikrai geriau likti už kadro.

Skonio nenusipirksi, o kritika sau yra labai geras vaistas nuo blogo įvaizdžio. Nebijokite pasiklausti kitų nuomonės, nes kartais save veidrodyje matome taip, kaip norime matyti.

Ir nors vis dar daugybė įvaizdžių buvo apie nieką, galima tik pasidžiaugti kad buvo ir tokių ryškių, nerealių stilistinių sprendimų, kurie ne tik nepaskendo šioje kūno spalvos pėdkelnių jūroje, bet ir renginio raudoną kilimą kilstelėjo į aukštesnį lygį.

Visus svečių įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (391)