– Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi arba girdėjusi?

– Priešingybės traukia. Moteriški siluetai mėgsta vyriškus oversized, basic drabužiai – masyvius papuošalus, sportiškas stilius myli eleganciją ir pan.

– Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai?

– Dizainerių kūryba batams, rankinėms ir aksesuarams, įkandamesni ir vintažas drabužiams.

– Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų...?

– Labai sunkus klausimas, dažnai apie tai susimąstau ir bandau rasti atsakymą. Šiandien jis – Kristė Stankevičiūtė.

– Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo?

– Švarkas. Oversized, įliemenuotas, tamsus, languotas ar ryškus, man švarkas nepakeičiamas visais metų laikais ir dieną, ir vakarą.

– Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje?

– Pagrindas – juoda. Bet pastebėjau, kad pastaruoju metu vis labiau traukia žemiškesni – nude, ruda, chaki. Nesu raštų mėgėja, geriau derinu skirtingas spalvas ar faktūras.

– Kliaujatės savo skoniu ar mados ekspertų, stilistų nuomone?

– Visada kliaujuosi savo skoniu. Turbūt net patarimo pas nieką nesu klaususi. Žinoma, bendrą supratimą įtakoja visas „Instagram“ ir mados naujienų srautas, bet pastebėjau, kad net ir pasiduodama tendencijoms, tikriausiai nejučiomis išlaikau savitumą.

– Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis?

– Niekada nesu nieko nuomavusis, tikriausiai ir neteks, man tai atrodo sudėtingas procesas kaip ir individualus drabužių siuvimas. Manau, kad nieko naujo neišrasi, viską galima nusipirkti ar susikomplektuoti, todėl per gyvenimą esu siuvusis tik du daiktus – išleistuvių suknelę ir vestuvinį kostiumą.

– Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti?

– Gera rankinė gali tarnauti tikrai ilgai. Klasikinis modelis, ryškus, o kartais ir neįprastas teisingai užbaigia įvaizdį ir jam suteikia tam tikro svorio.

– Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas?

– Aš jas kaitalioju. Dauguma – mažytės, kuriose telpa tik piniginė, raktai ir akiniai, bet turiu keletą ir didesnių, kurias patogu dėvėti susiruošus įveikti daug skirtingų dienos užduočių.

– Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti?

– Manau, kad lengvai galėčiau apsivilkti bet ką. Su tinkamais aksesuarais ir gudriais sprendimais net ekscentriškiausią ar keisčiausią drabužį galima nuraminti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)