Jei apžvelgtumėte Catherine pademonstruotus įvaizdžius prieš nėštumą ir laukiantis pirmųjų dviejų vaikų, netruktumėte pastebėti, kad Kembridžo kunigaikštienei nėra jokios būtinybės kardinaliai keisti savo garderobą.

Ganėtinai smulkaus sudėjimo moteris ir prieš, ir nėštumo laikotarpiu išliko ištikima tiesaus kirpimo arba A silueto suknelėms apvalia negilia iškirpte.

Nors K. Middleton ne visuomet griežtai laikosi konservatyvaus karališkosios aprangos protokolo (pavyzdžiui, 2014 m. puošėsi ganėtinai atvira „Tamperley London“ suknele), ji niekuomet neperžengia elegancijos ir subtilumo ribų.
Kate Middleton

K. Middleton garderobe didelę dalį užima Jungtinės Karalystės klimatui itin tinkami tvido, vilnos paltai. Klasikiniai dvieiliai arba įliemenuoti, subtilių prigesintų tonų arba atvirkščiai – ryškūs.

Kalbant apie spalvas, ar pastebėjote, kad Catherine dažnai vilki skrupulingai spalviškai suderintus drabužius ir avalynę?

Tad kokiais stiliaus ansambliais gerbėjus Kate stebins šio nėštumo laikotarpiu? Belieka laukti naujų suknelių, žavių skrybėlaičių ir dailių smailiakulnių aukštakulnių.

O kol kas DELFI Stilius kviečia pasižvalgyti, kaip K. Middleton puošėsi 2013 m. laukdamasi pirmagimio George'o ir po nepilnų dvejų metų, laukdamasi dukrelės Charlotte:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)