Nors 80 procentų darbuotojų yra programuotojai, čia dirba ir dizaineriai, produktų vadovai bei testuotojai. Šiuo metu Vilniaus būstinėje įsikūrusios įmonės personalą sudaro beveik 90 žmonių.

Tik įžengus į sostinės senamiesčio širdyje, Rūdninkų gatvėje, esantį biurą užburia šviesus, erdvus, modernus ir šiuolaikiškas, tačiau istorinę autentiką – senais arkinio mūro fragmentais – išlaikantis interjeras, kur dominuoja balta spalva.

Akį patraukia ir atskiros mažos patalpos, skirtos pokalbiams, privatiems skambučiams, pasitarimams.

Matyti, kad čia dirbantys žmonės jaučiasi puikiai. Biuro koridoriais darbuotojai vaikšto apsiavę šlepetes ar tik mūvėdami kojines, rengiasi patogiai ir laisvai, o kai atsibosta dirbti, gali nueiti į žaidimų kambarį, kur įrengta vieta atsipūsti, pailsėti ar net pasportuoti treniruoklių salėje.

„Įmonės kultūra yra labai laisva ir demokratiška. Mums svarbiausia, kad darbuotojai jaustųsi patogiai darbe ir turėtų pasirinkimo laisvę, kaip nori atrodyti. Penktadienis pas mus – tokia pati diena kaip ir kitos, bet yra proga būti laisviems, nevaržomiems stereotipų ir skirtingiems savo stiliumi“, – Lietuvos padalinio vadovė Monika Laukaitė.

Monika Laukaitė

Nuotraukų galerijoje susipažinkite su „Wix.com“ darbuotojais Lietuvoje ir pamatykite, kaip jie atrodo „Penktadienio aprangos kodo“ fotosesijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)