„Vogue“ autorė, visuomenės veikėja V, Vestey į Bakingamo rūmuose vykusį gimtadienį atvyko kartu su sutuoktiniu Williamu Vestey.

Ilgą, žemę šluojančią suknelę vilkėjusi V. Vestey akimirksniu atsidūrė fotografų dėmesio centre – sprendimas į vakarėlį vykti be liemenėlės ją ne tik išskyrė iš konservatyvesnius apdarus pasirinkusių svečių gretų, bet ir privertė gerokai nurausti.

Viršutinė suknelės dalis buvo pasiūta iš juodo plono trikotažo ir permatomo audinio, todėl fotografų darytose nuotraukose puikiai matėsi V. Vestey krūtinė.

Nuotraukas galite pamatyti ČIA.

V. Vestey su sutuoktiniu buvo vieni iš daugelio princo Charleso vakarėlio svečių. Paminėtina, kad Vestey šeima yra ilgamečiai karališkosios šeimos draugai.

Į gimtadienį iš visos Europos taip pat sugužėjo karališkųjų šeimų nariai, aristokratai, šou pasaulio veikėjai.

Įspūdingame Bakingamo rūmų pobūvyje dalyvavo Jordanijos karalienė Rania, Danijos princas Frederickas su žmona Mary, Bulgarijos karalius Simeonas su karaliene Margarita, Graikijos princesė Irene, Ispanijos karalienė Sophia, princo Harry geriausias draugas Charlie van Straubenzee su savo žmona Daisy, ledi Jane Spencer Churchill – ilgametė Konrvalio hercogienės Camillos draugė, Zara Tindall ir kiti. Vestey šeima yra ilgamečiai britų karališkosios šeimos draugai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)