Jennifer Lopez pasirodė su akinančiai išpuošta „Balmain“ suknele. Dideliu kryžiumi ties krūtine dekoruota mėlynos, raudonos, juodos ir aukso spalvų suknelė atidengė puikiąsias dainininkės ir aktorės kojas.

Jennifer Lopez

Kaip visada, mados suvokimo ribas praplėtė pop žvaigždė Rihanna. Ant Metropoliteno meno muziejaus kilimo dainininkė išėjo vilkėdama išsižioti verčiančia trumpa suknele, ilgu apsiaustu ir kepure. Šį apdarą kūrė „Maison Margiela“ mados dizaineris Johnas Galliano.

Rihanna

Akivaizdu, iš kur semtasi įkvėpimo šiam ansambliui – popiežiaus įtaka neginčytina. Nepaisant to, Rihannos įvaizdis neapsiėjo be esminių detalių: išryškintų kojų ir tarpo tarp krūtų. Trisdešimtmetė gražuolė avėjo „Christian Louboutin“ aukštakulnius ir buvo pasipuošusi įspūdingu vėriniu. Įvaizdį puikiai užbaigė medžio anglies spalva atliktas padūmavęs akių makiažas.

Bene daugiausia ant „Met Gala“ kilimo buvo juodų suknelių, kuriomis pasipuošė Bella Hadid, Kylie Jenner, Zoe Kravitz, Miley Cyrus ir Lily Collins.

21 metų Bella Hadid pasirinko odos ir PVC suknelę, auksinį kryžių ant kaklo ir auksinius akcentus plaukuose. Šį apdarą jai kūrė „Chrome Hearts“ ir Garethas Pughas.

Bella Hadid

Kylie Jenner pasipuošė juoda užtrauktukais dekoruota Alexanderio Wango suknele. Jos įvaizdžio dalimi tapo futuristinio stiliaus akiniai nuo saulės. Žvaigždė atvyko į renginį su savo mylimuoju Travisu Scottu.

Kylie Jenner

Ir jeigu dvidešimtmetė naujai iškepta mama pirmenybę teikė aptakiai suknelei su minimaliais aksesuarais, tai Madonna ir Cara Delevingne pasirinko dramatiškus vualio įvaizdžius.

Met Gala 2018

O štai baltą spalvą „Met Gala“ renginiui pasirinko Kendall Jenner. 22 metų garsenybės figūrą puikiai paryškino pečių nedengiantis kelnių kostiumas, kurį kūrė „Off White“. Ant raudono kilimo ji pozavo su šio prekės ženklo dizaineriu Virgilu Ablohu. Korsetas ir ilgos kelnės išryškino jos ilgas kojas, o ansamblį užbaigė į uodegą surišti plaukai su sklastymu per vidurį ir dideli deimantiniai auskarai.

Kendall Jenner

Hailee Steinfeld, Alexa Chuna, Selena Gomez ir Jourdan Dunn taip pat rinkosi baltus atspalvius, o štai tokios žvaigždės kaip Sienna Miller ir Keri Russell atidavė duoklę baltos ir aukso spalvų deriniui.

Garsenybių įvaizdžius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Didžiausi mados puotos įvaizdžių fiasko:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)