Būtent darbinio įvaizdžio transformacija ir tapo antrąja „Stiliaus dvikovos“ laidos tema, kurios viešnia – televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė.

Vaidos garderobą Joringis sako žinąs geriau nei ji pati, mat jau ne vienerius metus žinomą moterį konsultuoja stiliaus klausimais, puošia raudonojo kilimo renginiams ir pokyliams.

Stilisto paklausta, be kokio drabužio neįsivaizduoja savo garderobo, Vaida kiek pasvarstė, tačiau netrukus atsakė, kad tai, ko gero, yra vienas kasdieniškiausių drabužių – džinsai.

„Iš tikrųjų, svarbiausias dalykas kuriant savo spintą yra vaizduotė ir jausmas, kaip jautiesi su tuo drabužiu. Drabužiai man yra saviraiškos priemonė, vidinės būsenos atspindys. Su kokia nuotaika pabundu ryte, dažniausiai taip ir atrodau“, – kalbėjo žinoma šou pasaulio atstovė.

Kam Vaida niekada negailėtų pinigų, o kam nėra linkusi išlaidauti?

„Geras drabužis nebūtinai yra brangus ir atvirkščiai – brangus drabužis nebūtinai yra geras. Į tokius daiktus kaip rankinė, batai, akiniai reikėtų investuoti, juk kokybė kainuoja. Be to, tai yra ilgaamžiai pirkiniai.

O štai suknutės, palaidinės, marškiniai gali būti ir greitosios mados parduotuvių prekės. Visų pirma, jie greit atsibosta, antra, šiais laikais galima už nedidelę sumą įsigyti vis kitokių, stilingų drabužių“, – teigė televizijos laidų vedėja.

Vaida turėjo vos 10 minučių, kad prekybos centre „Ozas“ esančioje parduotuvėje apsirengtų nuo galvos iki kojų. O Joringis tuo tarpu vikriai sukosi tarp lentynų, bandydamas sukomplektuoti antrąjį derinį. Tad kas šią užduotį atliko geriau?

V. Skaisgirės pasirinktas įvaizdis:

Vaida Skaisgirė

Stilisto Vaidai parinktas derinys:

Vaida Skaisgirė

Laidos metu Joringis Vaidos paprašė prisiminti ir vieną kitą kuriozišką nutikimą, kai ją pavedė... vilkimi drabužiai.

„Tai buvo „Lietuvos garbės“ raudonojo kilimo transliacija. Ant suknelės, kurią vilkėjau, nebuvo kaip pakabinti mikrafono, tad stilistas turėjo man išrinkti diržą. Tik štai mikrafonas buvo per sunkus, tiesioginės transliacijos metu diržas ėmė ir atsisegė.

Ačiū Dievui, kad tuo metu kalbinau Justiną Jankevičių. Mes susidirbę. Jis pajuto, kad muistausi, tad nuramino ir gražiai išsuko situaciją. Vis dėlto, dažnai tokių situacijų nutinka – tai kažkas suplyšta, tai užkliūni už ko nors...“ – pasakojo laidos viešnia.

Ji taip pat pridūrė, kad kasdien namuose praeina savotišką stiliaus patikrą. Ir ją atlieka ne kas kitas, kaip jos sūnus Atas.

„Jis tikras komplimentų asas. Net nežinau, iš kur to išmoko. Pagiria nuo šukuosenos iki makiažo, nuo drabužių iki batelių. Jis mano kiekvienos dienos stiliaus vertintojas“, – pasakojo V. Skaisgirė.

Laidos filmavimo užkulisius išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Pirmosios laidos svečiu tapęs šokėjas, socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas gerokai išsiveržė balsavime. Iš daugiau nei 7400 balsavusių žmonių net 62 proc. manė, kad Naglio įvaizdis buvo geresnis. Likę 38 proc. balsavo už Joringio derinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)