Kaip paaiškėjo apsilankymo metu, biure dirbantys kelionių planavimo profesionalai ypatingo dėmesio savo darbinam stiliui neskiria. Apranga yra neįpareigojanti ir, anot agentūros vadovo, penktadienio apranga nuo pirmadienio nė kiek nesiskiria. Taigi šį penktadienį daugelis vilkėjo džinsinius drabužius.

„Mes net savo darbo skelbimuose labai konkrečiai nurodome, kad pas mus jokio aprangos kodo nėra. Tuo mes labai džiaugiamės. Galime vilkėti, ką norime kasdien, nes ne pagal tai žmones atsirenkame. Svarbu, kad mums būtų patogu dirbti. Aišku, jei turime kažkokių susitikimų, tai pagalvojame, ką gi apsirengus formaliau, oficialiau“, – neslėpė Janis Možeiko.

Vadovas DELFI Stiliui prisipažino, kad žiemą jie vaikšto be batų, su vilnonėmis kojinėmis arba su šlepetėmis. Esą taip patogiau ir jauku kaip namuose.

Namų įspūdį sukuria ir biure būnantys šunys ar katinai, kurie taip pat dalyvavo „Penktadienio aprangos kodas“ fotosesijoje. Beje, įdomi detalė – merginos į darbą atvyksta dviračiais ar net riedlentėmis!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)