Triušio globojamu laikotarpiu ypač aktualu bus tai, kas reiškiasi kaip mano atgimimas, geranoriškumas ir pastangos pri(si)minti, kas svarbu. Kolektyvinę valią derėtų nukreipti į tai, kas verčia koreguoti nusistovėjusį gyvenimo būdą ir vartojimo įpročius. Dėl poveikio aplinkai aršiai kritikuojama greitoji mada atsisakys senų šablonų: gatavų drabužių tiekėjai jau dabar mėgina atsinaujinti, vadovautis naujomis koncepcijomis, pagrįstomis vertybiniais komponentais ir tvaresniais sprendimais.

Vanduo, kaip metų simbolis, išlaisvina ne tik kūrybinius, bet ir pragmatinius impulsus, kuriuos, savo ruožtu, stimuliuoja pamatuotas, tačiau ryžtingas troškimas keistis. Ryškus vaidmuo tenka ir Triušiui priskiriamam medžio elementui: dėl medžio poveikio tai, kas atrodė neįsivaizduojama, jau taps pasiekiama, todėl tikėtina, kad vis dažniau įsiplieks viltis.

2023-iaisiais sumažės griežtumo, pasibaigs nesutarimai, o vos prasidėjus bet kokiems ginčams ar deryboms padvelks paliaubomis. Vanduo, pagrindinis energijos vektorius 2023-iaisiais, ragins visus kinų Zodiako ženklus tyrinėti įsisenėjusios realybės ištakas, galinčias tapti optimalaus atsinaujinimo atspirties tašku.

Kuriuos kinų Zodiako ženklus patikimiausiai sagos 2023-iaisiais dominuosiančios spalvos

Nors pirmiau apibrėžta metų dinamika nuteikia optimistiškai, nevalia ignoruoti ir kitos energijos monetos pusės. Iš tikro Vandens Triušio valdymo laikotarpiu trys stichijos – ugnis, žemės ir metalas – išgyvens pažeidžiamumo fazę energijos pasiskirstymo tarp penkių stichijų požiūriu.

Pavyzdžiui, dėl sumažėjusios ugnies stichijos įtakos tenka kalbėti apie riziką atitrūkti nuo realybės, gyventi praeitimi, visai neinvestuojant į dabartį. Žemės poveikio sumažėjimą galima sieti su perdėtu drovumu ir gerokai sumenkusia saviverte. Pagaliau, metalo, kaip stichijos, pasyvumas skatins įsivaizduoti tai, kas blogiausia, ir mažins pasitikėjimą kitais.

Kaip atsvarą negatyviam poveikiui, kurio priežastis – 2023-iaisiais, Vandens Triušio metais, į antrą planą pasitraukusios ugnies, žemės ir metalo stichijos, kiekvienas Zodiako ženklas (pagal kinų astrologiją) turėtų pasitelkti tik jį apsaugančias ir tik jam sėkmę nešančias spalvas.

2023-iaisiais juntamą minėtų stichijų energijos deficitą galima kompensuoti komfortą teikiančio objekto (akmens, aksesuaro, drabužio, papuošalo) skleidžiamomis vibracijomis, taip pat raudona, geltona ir balta spalvomis, atliekančiomis nedidelių akcentų vaidmenį arba papildančiomis kitas spalvas.

Vis dėlto Jautis, Tigras, Drakonas, Gyvatė, Arklys, Ožka, Beždžionė, Šuo ir Kiaulė 2023-iaisiais veikiausiai bus apsaugoti nuo kokių nors su energijos dinamika siejamų nesklandumų, kadangi šie ženklai trūkstamą arba dominuojantį metų elementą atsineša su savo prigimtine energijos diagrama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją