Kolekcijos kūrėjai svečius perkėlė į žaismingus devyniasdešimtuosius – apžiūrėję kolekcijos gaminius, vakaro dalyviai turėjo galimybę pasimėgauti spragėsiais ir cukraus vata, pažaisti mėgstamiausius vaikystės žaidimus senoviniame žaidimų aparate, o muzika renginio metu rūpinosi vienas žinomiausių Lietuvos didžėjų Manfredas.

Pristatymo nepraleido Donatas ir Veronika Montvydai, Kęstas Rimdžius, Orijus Gasanovas, Simona Burbaitė, Deimantė Kazėnaitė ir Gediminas Žilinskas bei daugelis kitų.

„H&M“ jau keturioliktus metus iš eilės pristato kartu su žymiais mados namais kuriamą drabužių ir aksesuarų kolekciją. Šiemet šis bendras dizaino projektas kuriamas su „Moschino“ – populiariu Italijos prekės ženklu, kuriam Jeremy Scottas, 2013 m. tapęs kūrybiniu vadovu, suteikė naujos popkultūrą atspindinčios energijos, rašoma pranešime spaudai.

Tai tobula partnerystė šiandieniniame mados pasaulyje, sujungianti popkultūrą, gatvės stilių, logotipus bei prabangą. Tai kolekcija, kupina gyvumo, žaismingumo ir humoro, dėl ko šis prekės ženklas šiandien yra vienas iš labiausiai mėgstamų mados pasaulyje. J. Scottas sukūrė naujas kolekcijas moterims ir vyrams bei visą aksesuarų asortimentą, o taip pat ir aksesuarus šunims.

Kviečiame apžiūrėti kolekciją ir pristatymo svečių įvaizdžius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)