Šiandien 4 metus trukusius mokslus oficialiai baigė ir diplomuotais specialistais tapo VU ekonomikos, vadybos ir verslo administravimo, verslo ir teisės, verslo informacinių sistemų studijų programų absolventai.

Vienai svarbiausių savo gyvenimo švenčių dabar jau buvę studentai puošėsi kur kas ryškiau nei yra įpratusi matyti lietuvio akis – merginos dabinosi fuksijų, ryškiai raudonos, rožinių atspalvių suknelėmis, žavėjo skirtingais siluetais. Bohemiškos plazdančios, A silueto, o gal švarko tipo? Diplomus atsiėmusios jaunos moterys demonstravo savitą skonį ir asmenines preferencijas.

Stipriosios lyties atstovai, nors ir kukliau pozavę DELFI Stiliaus fotografui, rinkosi elegantiškus juodos arba mėlynos spalvos kostiumus, prie jų derino klasikinius batus arba mokasinų tipo avalynę.

Kviečiame pasižvalgyti, kaip diplomų teikimų šventei puošėsi VU ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto absolventai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)