Pažangiausi medicinos diagnostikos metodai lietuviams prieinami be didelių pastangų, nes Vilnius žengia koja kojon su pasaulinėmis medicinos, sveikatos gerinimo ir grožio chirurgijos tendencijomis, todėl plačiai visuomenei siūlo dar vieną pasaulyje pripažintą naujieną – intraveninę ir intraraumeninę terapiją, rašoma pranešime spaudai.

Klinikos gydytojai Gytė Grigonytė-Babajan ir Raimonda Plioplytė pristatė intraveninę ir intraraumeninę terapiją. „Ši unikali terapija skirta sveikatai stiprinti, sveikam ir greitam lieknėjimui, jėgų ir skysčių balansui atstatyti, stabdyti senėjimo procesus, energijai atgauti, prisotinti organizmą būtiniausiais vitaminais, mineralais, antioksidantais. Poveikis jaučiamas iš karto, o didžiausią efektą pajusite per pirmas 24 valandas po injekcijos ar skysčių infuzijos.

Terapija greita, saugi ir neskausminga, o ją rekomenduojame kiekvienam, kuris jaučia poreikį pasirūpinti savo kūno harmonija, gera savijauta, o kartu ir nepriekaištinga išvaizda“, – tikina gydytojos G.Grigonytė-Babajan ir R.Plioplytė.

Konferencijoje, ir iš karto po jos vykusiame VIP vakarėlyje, dalyvavo ir tie, kurie jau išbandė šią terapiją: jėgas taip atgauna dizaineris Juozas Statkevičius, atlikėjas Donatas Montvydas su žmona Veronika, televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, plaukų meistras ir įvaizdžio namų „KUKLA Beauty Box“ įkūrėjas Kęstas Rimdžius, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis. Renginio metu žinomi veidai pasidalino įspūdžiais, kaip ši terapija veikia būtent juos.

Klinikos atidaryme dalyvavo ir verslininkas Benas Gudelis su žmona Izolda, verslininkė Asta Meschino, televizijos laidų vedėjas Giedrius Masalskis, stilistė Austėja Jablonskytė, prodiuseris Lauras Lučiūnas, „Stikliai“ bendraturčiai Anna Ir Aleksandras Ciupijai, televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)