Socialinės žiniasklaidos vartotojai sukritikavo nuotakos „nepaklusnius“ plaukus ir negailėjo komentarų palaidoms atskiroms jos sruogoms. Kiti gi puolė Meghan ginti, sakydami, kad paprasta šukuosena atrodė „pribloškiančiai“.

Ažiotažas kilo po to, kai Sasekso kunigaikštienės plaukų stilistas Serge’as Normantas, dirbantis Niujorke, atskleidė, kad jos vestuvinei šukuosenai padaryti prireikė vos 45 minučių, ir jai buvo naudojami paprasčiausi plaukų smeigtukai už kelis svarus, kuriuos galima nusipirkti bet kuriame prekybos centre.

Pasakodamas, kiek laiko pareikalavo Meghan vestuvinė šukuosena, 52 metų Prancūzijoje gimęs plaukų stilistas sakė: „Žinote, tikėsite ar ne, tačiau ne taip jau ir ilgai. Drėgnus plaukus išdžiovinome džiovintuvu, sakyčiau, nuo 45 minučių iki valandos. Tada jai padarė makiažą, o paskui šiek tiek pasikrapštymo su plaukais. Visada esu linkęs per tokius renginius bandyti padaryti tai kaip įmanoma greičiau. Niekam nepatinka ilgai sėdėti.“

Plaukų stilistas apibūdino šį įvaizdį kaip „netvarkingą kuodelį“. Meghan jau ne kartą buvo pastebėta su tokia šukuosena ir anksčiau.

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai

„Mes tai vadiname netvarkingu kuodeliu. Netvarkingas, tačiau kontroliuojamas, – aiškino plaukų stilistas. – Būtina užtikrinti, kad po kelių valandų nebus visiška netvarka! Jos plaukų neperkraunu produktais, ir jau tikrai to nedarau tokią dieną.“

Vos dėlto, ne visi buvo sužavėti nuotakos šukuosena vestuvių ceremonijos metu. Buvo tokių, kurie pavadino ją „nevaldoma“.

Vienas „Twitter“ vartotojas rašė: „Kas darė Meghan šukuoseną??? Tos sruogos ją erzina. Tu turėjai vieną darbą!“.

Kitas pridūrė: „Meghan Markle plaukai buvo nesutvarkyti, man norisi įšokti į televizijos ekraną ir juos sutvarkyt. Negaliu sutelkti dėmesio į nieką kitą.“

Kiti gi stojo į nuotakos pusę, sakydami, kad jiems patinka jos šukuosenos paprastumas.

Meghan su garsenybių plaukų stilistu pernai metais supažindino jų bendri draugai. Jis tikina visada norėjęs rūpintis amerikiečių aktorės plaukais.

Kalbėdamas Kensingtono rūmuose, kur buvo ką tik grįžęs iš Vindzoro, jis prisipažino: „Šį rytą save vis dar gnaibau. Tai viena tų akimirkų, apie kurias svajojau. Esu dėl to labai sujaudintas“.

S. Normantas sakė norėjęs išlaikyti įprastą Meghan plaukų stilių, o įkvėpimo sėmėsi iš Audrey Hepburn ir septintojo praėjusio amžiaus dešimtmečio.

„Maniau, reikia padaryti kažką tokio, kas jai įprasta. Nesiekiau atrasti kažko naujo, – sakė plaukų stilistas. – Norėjau išlaikyti tai, kas ji yra, ji turi gražius plaukus, yra žavi, tad buvo lengva“.

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)