Kadaise beretes dievino „The Beatles“ lyderis Džonas Lenonas bei aktorė ir stiliaus ikona Bridžita Bordo. Tuo tarpu šį rudens-žiemos sezoną įprastas megztas kepures išstums būtent šis galvos apdangalas.

Jis niekada nebuvo išėjęs iš mados, tačiau atėjus šaltajam metų laikui dizaineriai ir įžimybės darkart atsigręžė į pastarąjį aksesuarą. Būtent stiliaus ikonos ir garsios muzikos atlikėjos jau kuris laikas yra prisijaukinusios beretes.

RITA ORA

Dainininkė Rita Ora aklai nesivaiko naujausių mados tendencijų, o vietoje to renkasi išskirtinumą ir savitą stilių. Tad beretes atlikėja dėvi kada tik panorėjusi. R. Ora puikiai žino, kad šis galvos apdangalas yra universalus pasirinkimas ir galvoti, ką prie jo derinti tikrai nereikia.

SOKO

Tuo tarpu prancūzų atlikėja ir aktorė Soko yra žinoma žaismingu ir kiek ekscentrišku stiliumi. Tačiau oficialiomis progomis, kaip, pavyzdžiui, mados namų „Chanel“ kolekcijos pristatymas, ji renkasi elegantiškas sukneles ir beretes, taip sukurdama tikros paryžietės įvaizdį.

Kad berečių nešiojimas neprivalo paisyti sezoniškumo aiškiai žino ir dizaineriai. Štai Milano mados savaitės metu „Gucci“ pristatė pavasariui-vasarai skirtą kolekciją, kurioje dominavo ne tik žavios gėlių raštais margintos suknelės, bet galvos apdangalai. Ne skrybėlaitės, skarelės, bet ryškiaspalvės beretės! Tačiau dizaineris Alessandro Michele šį variantą siūlo ir žiemai.

Beretės neturi būti nuobodžios. Vietoje juodų ar tamsiai mėlynų, pilkų įsigykite ryškiai raudoną, dryžuotą, itin madingo raudonojo vyno atspalvio, vaiskiai geltoną ar net rožinę. Šis galvos apdanagalas neprivalo būti derinanams su jūsų rankine, šaliku ar pirštinaitėmis. Ji gali tapti išskirtiniu jūsų garderobo akcentu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)