Nors oras buvo palankus pademonstruoti įvairesnę aprangą, visgi vilniečiai nežinojo, kaip rengtis. Vieni jų vilkėjo vasarinius rūbus, kurie buvo tinkami tokiu oru, o kiti nevengė suptis į kailinukus bei rudeninius paltus.

Nepaisant to, buvo galima pastebėti, kad žmonės vis labiau tamsias spalvas iškeičia į ryškius atspalvius bei pastelinius tonus. Moterys mielai puošėsi geltonos, raudonos, baltos, žalios ir kitų spalvų drabužiais.

Tarp gatvės praeivių netruko ir itin stilingų vyrų, kurie stebino dailiais klasikinio stiliaus kostiumais ir nenuobodžia laisvalaikio apranga. Tuo tarpu merginos ir moterys rinkosi skirtingų sezonų aprangą. Jos vis dar avėjo ilgaaulius batus, pečius mielai gaubėsi rudeniniais paltukais ar net kailinukais, o kaklus juosė šalikais. Tačiau džiugu, kad atsirado ir tokių, kurios šaltojo sezono rūbus jau spėjo iškeisti į lengvus pavasarinius drabužius: trikotažines sukneles, odinius švarkelius ar šviesesnių spalvų derinius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)