Ko gero nerasite tokios moters, kuri nenorėtų viso savo pasaulio sutalpinti rankinėje. Į ją turi tilpti ne tik būtiniausi kasdienai daiktai, bet ir tie, kurių galbūt net neprireiks! Tačiau sunki rankinė nėra itin patogus pasirinkimas. Tokiu atveju, universaliu ir stilingu variantu gali tapti kuprinė, kuri be vargo sutalpins visus reikiamus daiktus, atrodys išskirtinai bei svorį paskirstys ant abiejų pečių.

Kuprinės madingomis laikomos jau ne vieną sezoną. Jos buvo dekoruojamos kniedėmis, antsiuvais, gamintos iš perregimos medžiagos ar odos, buvo sidabro atspalvio ar ryškių sintetinių spalvų.

Tačiau šiuo metu tendencija kinta, o pastaruosius modelius išstūmia kailiu dekoruotos mini arba vidutinio dydžio kuprinės.

Furry #posh #furbag#fauxfur#backpack#winter

A photo posted by Helena Beljo (@poppybags) on Jan 5, 2017 at 11:00am PST

Dominuojančios spalvos - nuo juodos, pilkos ar baltos iki rožinės. Kuprinė gali turėti vieną kailio detalę (kišenę, atvartą ar rankenas) arba būti vientisai kailinė.

Prie ko gi tokį išskirtinį aksesuarą derinti?

Nors kailinė kuprinė atrodo žaismingai, tačiau geriausiai ji derės prie elegantiškai atrodančių drabužių, pavyzdžiui, modernaus, bet klasikinio stiliaus kostiumėlio ar paltuko, puošnesnių džinsų ar palaidinės. Originalesniam įvaizdžiui sukurti, avėkite aukštakulnius ar šilko suknelę.

„Zara“, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)