„Vasarai, poilsiui, atradimams ir naujoms patirtims didikuota kolekcija kalba apie tą nuostabų jausmą, kai nieko daugiau netrūksta, kai godžiai įkvėpi visą, kas tave supa, kai aplinkui viskas tobula taip, kaip yra, ir nieko keisti nesinori. Jausmas, kuris aplanko pakeitus aplinką, netikėtai atitrūkus nuo darbų, pasinėrus į mažą nuotykį, nesuplanuotą akimirką, kurių pilna lietuviška vasara. Šis jausmas pripildo mus gyvybingumo ir energijos, o visada užsiėmusiai miesto merginai ar moteriai leidžia į savo kasdienybę pažvelgti su meile”, - pasakoja Sandra.

Naujausia Yushkos kolekcija susideda iš labai patogių, praktiškų, laisvalaikiui skirtų drabužių: tunikų, kelnių, marškinių, suknelių, ypatingoms progoms skirtų eilučių, kurios lengvai prigyja ir kiekvieną saulėtą vasaros dieną. Minimalistinio stiliaus siluetai atgyja atsiradus charakteringoms detalėms, rašoma pranešime spaudai.

Sandra Yushka pabrėžia, kad kuriant jai svarbiausia patogumo ir estetikos dermė. Labai didelis dėmesys skiriamas audinio kokybei, jo kritimui. Turint omenyje, kad drabužis – tarsi antra oda, kolekcijoje ieškota audinių, kuriuose lengvai galėtų žaisti vasarinis vėjas. Dominuoja tokie natūralūs „kvėpuojantys” audiniai, kaip medvilnė, viskozė, o šios kolekcijos naujiena – cupro – ypatingai malonus augalinis šilkas. Pasirinktos lengvos, gaivios spalvos nuo kreminių, kūno, pudros tonų iki gilaus vandenyno, spygliuočių žalumo atspalvių su žaismingais neoniniais intarpais.

„Neatsitiktinai fotosesijai pasirinkome vieną iš gražiausių Lietuvos vietų – Nidą. Ši ypatinga lokacija diktuoja visiškai kitokį gyvenimo ritmą. Pajūrio vėjas tarsi išvalo tavo mintis ir lieka tik džiaugsmas ir ramybė”, - sako Sandra Yushka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)