Trečiadienio popietę tarptautinė mados ir grožio viešųjų ryšių agentūra „Polhem PR Lietuva“ pakvietė garsias sostinės moteris, tinklaraštininkes ir žiniasklaidos atstovus į 2022-ųjų metų vasaros sezono grožio ir mados tendencijų pristatymą. Renginio metu viešnios susipažino su tiek rinkoje iki šiol nematytų, tiek gerai žinomų mados ir grožio prekės ženklų naujienomis.

Artėjančios vasaros atmosfera mėgavosi laidų vedėjos Ieva Mackevičienė ir Dalia Belickaitė, vizažistės Deimantė Kazėnaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė, dainininkės Monika Marija Paulauskaitė–Laukė ir Justė Starinskaitė, stilistės Irina Sinė ir Santa Mišenytė, nuomonės formuotojos Inga Žuolyte, Indrė Trusovė, modelis Kotryna Kozlovaitė ir kitos.

Į renginį žinomos moteris atėjo pasipuošusios pagal naujausias mados tendencijas. Akivaizdu, kad vienas iš trendų – trumpintos palaidinės, nes net kelios dalyvės dėvėjo pilvą atidengiančius drabužius. Taip pat vis dar ant bangos „kutosai“ – suknelę su kutuota apačia dėvėjo pati „L'officiel“ žurnalo mados redaktorė Irina Sinė.

Ieva Mackevičienė dėvėjo išskirtinį megztuką – moteris ne viename interviu yra minėjusi, kad megztinis – vienas mėgiamiausių jos drabužinės elementų. Itin elegantišku stiliumi žavėjo dainininkė Monika Marija Laukė, pasirinkusi šiemet itin populiarios kūno spalvos kelnes ir baltus marškinius su prabangia sage.

Viena iš renginio metu pristatytų grožio naujovių – lūpdažis, kuris iš esmės tarsi neturi spalvos. Jį užtepus ant odos, jis sureaguoja su odos Ph ir išryškėja spalva. Todėl kiekvienam žmogui ji bus vis kitokia.

Taip pat buvo pristatytos lietuviškų ženklų koloboracijos, profesionalios odos ir plaukų priežiūros priemonės, papildai. Žinomos moterys viską galėjo išmėginti pačios.

„Press Day, tai analogų rinkoje neturintis renginys, kasmet po vienu stogu suburiantis grožio ir mados prekės ženklus, kurie skirtingų sričių nuomonės lyderiams su didelėmis auditorijomis turi galimybę prisistatyti ir papasakoti apie savo viziją, misiją ir privalumus.

Tai organiškai generuojamas matomumas prekės ženklui spaudoje, internetinėje ir socialinėje žiniasklaidoje“ – renginio koncepciją komentavo agentūros vadovė Ugnė Petrauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją