Anksčiau V. Sinkevičius viešumoje pasirodydavo švariai nusiskutęs barzdą ir ne pernelyg trumpai apsikirpęs – šukuosena būdavo sumodeliuota klasikiniu vyrišku kirpimu su skyrimu šone. Penktadienį popiet Žinių radijo laidoje „Dienos klausimas“ politikas kalbėjo apie vizų draudimą rusams ir galimus susitarimus tarp ES šalių.

Laidoje jis pasirodė visiškai pakeitęs šukuoseną ir barzdos įvaizdį. V. Sinkevičius nusiskuto plaukus ir užsiaugino trumpą barzdą – vadinamą „trijų dienų barzdelę“. Internetinės apklausos rodo, kad tokio tipo barzdas turintys vyrai vertinami kaip patys patraukliausi.

Virginijaus Sinkevičiaus šukuosenos pokyčiai

Eurokomisaras „Delfi“ atsakė, kas įkvėpė šiuos pasikeitimus ir į ką kreipiasi, kurdamas savo stilių.

„Inspiravo pokyčius besikeičiantis laikas, einantys metai. Ar tai ilgam? Jokių konkrečių planų neturiu, neteikiu tam pernelyg didelio akcento. Asmeninių stilistų neturiu, įvaizdį renkuosi savo nuožiūra. Mano svarbiausias patarėjas yra žmona. Jeigu ji sako, kad gražu ir gerai, aš ir pasitikiu“, – juokėsi V. Sinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)