ITIN MAŽA RANKINĖ

Mažos rankinės pastaruoju metu išstūmia itin talpias. Panašu, kad jos kas sezoną vis mažėja, o 2017 m. susitraukia iki mikro dydžio. Patys dizaineriai tokį rankinės tipą juokaudami vadina dėžute lūpdažiui. Vargu, ar į ją tilps net patys būtiniausi daiktai: telefonas, lūpų dažai, raktai, piniginė. Tačiau sekančioms naujausia mada tai nerūpi.

„Valentino“

SUPER PRABANGUS IPHONE DĖKLAS

Kuo prabangiau atrodys, tuo geriau. Jis gali būti padengtas aukso ar sidabro imitacija, dekoruotas inkrustacijomis ar brangiaisiais akmenimis. Svarbiausia, kad jis primintų meno kūrinį ar juvelyrikos dirbinį. Taipogi iPhone dėklai tarytum primena nedideles rankines-delnines, kurias paėmę į delną nešiojamės su savimi. Juk turint išmanųjį, į kurį sutelpa kone visas pasaulis, daugiau nieko nereikia.

„Louis Vuitton“

MAXI AKINIAI

Aktualesnė tendencija artėjančiam pavasario-vasaros sezonui, tačiau prie jos pratintis galime jau dabar. Maxi dydžio akiniai, dengiantys didžiąją dalį veido turėtų būti sukurti iš šviesaus perregimo stiklo. Jis gali būti spalvotas: raudonas, rožinis, žalias, gelsvas - svarbiausia, kad akinių stiklai derėtų su jo rėmeliais.

„Gucci“

ORIGINALŪS AUKŠTAKULNIAI

Dar visai neseniai buvo madingi bateliai stambiu kulnu, tiek mediniu, tiek visiškai perregimu. Tačiau atėjus naujiems metams, kulnas staiga suplonėja iki maksimumo. Bet tai dar neviskas. Šių metų mados sensacija laikomas tas batelių modelis, kurio kulniukas primena skulptūrą ar meno kūrinį. Štai mados namai „Louis Vuitton“ pristatė avalynę su savo prekės ženklo pirmosiomis raidėmis, jų pavyzdžiu pasekė ir „Kenzo“, „Dolce & Gabbana“, „Hood by Air“ dizaineriai.

„Saint Laurent“

PLONA KAKLO JUOSTELĖ

Kol vieni mados žurnalai rašo, kad atėjus 2017 m., pasibaigs ir kaklo juostelės arba taip vadinamo „čokerio“ egzistavimas, kiti skelbia, kad šis papuošalas pakeis savo išvaizdą. Panašu, kad patys dizaineriai dar nesiruošia jo atsisakyti. Madingiausias variantas - plona juostelė, papuošta minimalistiniu smulkiu pakabučiu. Tokius ant podiumo pristatė ir „Dior“, ir „Gucci“ kūrėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)