Dizainerės Airos Misevičienės kuriama apranga puikiai pažįstama paplūdimio madų mylėtojoms. Moterys, mėgstančios atostogų metu atrodyti stilingai, renkasi dizainerės kuriamus kimono. Paradoksalu, tačiau būtent žiemos metu A. Misevičienė turi daugiausiai užsakymų.

„Lietuviai žiemos metu lanko išskirtines, egzotiškas šalis. O jų metu norisi atrodyti puikiai nesukant galvos, ką gi rengtis einant prie jūros ar pasimėgauti kokteiliu prie baseino. Kimono įkvėpta paplūdimio apranga tam puikus pasirinkimas. Stilinga, nesiglamžo, be to, labai gražiai atrodo nuotraukose“, – apie mados pasaulio užkulisius kalba A. Misevičienė.

Dizainerė pasakoja, kad kurti kimono įkvėptus ir žiemai skirtus paltus kilo prieš kurį laiką. Tačiau tam A. Misevičienė vis nerasdavo laiko – moteris vos spėja suktis puošdama savo klientes vasariniais kimono. „Pasakiau sau – kai labai kažko nori, reikia atrasti laiko. Labai norėjau esamas ir būsimas klientes puošti ir žiemą, pasiūlyti kažką naujo“, – teigė kūrėja.

A. Misevičienės kuriami paltai iš kitų išsiskiria įvairiaspalvėmis kailinėmis rankovėmis. Tai labai žaisminga, dėmesį atkreipianti drabužio detalė, skirta drąsioms moterims, kurios nori stebinti ne tik save, bet ir kitus.

„Šią detalę pasirinkau ne atsitiktinai. Tokio modelio paltų nelabai esu kur mačiusi, norėjosi mados pasaulyje pristatyti kažką naujo, dar nematyto. Dauguma paltų pasiūlyti iš vilnos. Jų funkcija yra ne tik papuošti moterį, bet šildyti žiemą. Spalvų paletė įvairi – nuo ramesnių, žemės spalvų iki ryškių, skirtų pačioms drąsiausioms“, – pasakoja dizainerė.

Nors daugeliui žiema asocijuojasi su pilka ir juoda spalvomis, stiliaus ekspertė įsitikinusi – vienas ryškus paltas gali pakeisti visą darbo dieną arba tapti pagrindiniu šaltojo sezono akcentu.

.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt