Interviu leidiniui „Harper‘s BAZAAR Australia“ australų dizaineris Jaysonas Brundsonas dalinosi prisiminimais, kaip 1996 m. dirbo su princese Diana jos vizito labdaringo renginio Australijoje metu.

J. Brundsonas pasakojo:

„Mes – draugai su Johu Bailey, Johas buvo jos kirpėjas, kai ji lankėsi (Australijoje). Ji buvo neseniai išsiskyrusi. Johas žinojo, kad esu karštas jos gerbėjas. Jis su asistentu kiekvieną rytą eidavo į „Ritz Carlton“ viešbutį jos sušukuoti. Šeštadienį paklausiau, ar galiu eiti kartu, jis atsakė: „Taip, žinoma, labai smagu.“

Princesė Diana

J. Brundsonas prisimena, kad renkant aksesuarus princesei Dianai, ji atsisakė autis „Chanel“ batelius: „Ji atėjo su glėbiu batelių, rankinių ir numetė juos ant sofos. Tada paklausė: „ką manote?“ Aš peržiūrėjau, radau „Chanel“ batelius ir pasiūliau: „Jie puikiai tiktų prie „Versace“. O ji atsakė: „Ne, negaliu (avėti batelių) su dviguba C ženklu. Paklausiau kodėl, o ji atsakė: „Camila ir Charlesas.“

Princesės Dianos ir princo Charleso skyrybų procesas buvo baigtas 1996 m. rugpjūtį. Bet dar tada, kai Diana ir Charlesas negyveno atskirai, paparacai paviešino Camillos ir Charleso nuotraukų, o tada pasklido gandai apie princo Charleso neištikimybę.

1994 m. duodamas interviu televizijai princas Charlesas prisipažino buvęs neištikimas Dianai, kai jie dar nebuvo oficialiai išsiskyrę, bet pabrėžė – tai nutiko, kai „paaiškėjo, kad santuoka jau tikrai žlugusi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)