Liepa Mondeikatė-Norkeviečienė atskleidė, kad ji dar vis dar nepaleidžia vasariško garderobo ir šiam rudeniui dar nieko naujo neįsigijo: „Kol kas dar nieko naujo nepirkau, nešioju praėjusio rudens drabužius“.

Ji teigė, kad jos rudeninėje drabužių spintoje „must have“ yra šilta striukė: „Aš esu tas žmogus, kuriam visada būna šalta, todėl rudenį labai mėgstu nešioti šiltas odinės striukės“.

Liepa savo rudeninio įvaizdžio neįsivaizduoja be patogaus sportinio stiliaus: „Visuomet renkantis drabužius pirmoje vietoje man yra džemperis, kelnės ir kedai. Esu net gavusi iš šeimos narių pastabą, kad per daug sportiškai atrodau. Jie sako, kad kartais galėčiau ir moteriškiau atrodyti, ir pasidažyti.

Tačiau džemperio, kedų, žemakulnių aš niekaip negaliu atsisakyti. Man svarbiausia yra patogumas. O aukštakulnių beveik neaviu“, – juokėsi atlikėja.
Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė

Atlikėja Goda Alijeva pasakojo, kad dar nespėjo šį rudenį atsinaujinti savo garderobą: „Neturėjau daug laiko, labai daug dirbau, kol kas dar nešioju praėjusio sezono drabužius. Rugsėjo gale važiuosime į Londoną, ten ir apsipirksiu!“.

Goda atskleidė, ką planuoja Londone įsigyti rudeniui: „Šiam sezonui pirksiu keletą šiltų megztinių ir mąstau apie kašmyrinį paltą“.

Garsi moteris taip pat pasakojo, kad savo rudeninio garderobo neįsivaizduoja be švarko ir kerzinių žemakulnių batų.
Goda Alijeva

Kelionių organizatorius ir keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius labai dažnai keliauja ir jo garderobas yra labiau pritaikytas šiltiesiems kraštams.

„Aš šaltuoju sezonu dažniausiai būnu šiltuose kraštuose, todėl, kai grįžtu į Lietuvą, kitą rytą važiuoju į darbą ir apsirengiu taip, kaip šiltuose kraštuose. Aš visai pamirštu, kad čia kitoks oras!“ – pasakojo jis.

Rudenį jis atsižvelgia į drabužių spalvas: „Rudenį rengiuosi tamsiau, galbūt dėl vasaros, nes būnu privalgęs visokių šašlykų, tad norisi tamsiomis spalvomis nuslėpti nepageidaujamą pilvą“, – juokėsi keliautojas.
Rimvydas Širvinskas-Makalius

O štai grožio namų įkūrėja Kristina Ivanova pasakojo, kad tamsių spalvų drabužiams jos spintoje vietos nėra.

„Savo drabužių spintą šį rudens sezoną papildžiau ryškiais drabužiais. Rudenį mėgstu atrodyti ryškiai. Todėl šiam sezonui pirkau oranžinės, bordo, raudonos spalvos drabužius“, – kalbėjo trečiadienį 30-ąjį gimtadienį atšventusi verslininkė.
Kristina Ivanova
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)