„Ingą Valinskienę rengiu jau labai labai seniai. Net neprisimenu. Kaip sakoma, laimingi laiko neskaičiuoja. Na, bet dešimt metų – tai tikrai, o gal ir daugiau“, - pripažino R. Rybakovas.

Pasidomėjus, kiek per metus Ingai suknelių sukuria, dizaineris juokavo: „Čia nuo metų priklauso. Poriniais – daugiau, neporiniais – mažiau. Bet apytiksliai apie dvidešimt suknelių per metus.“

Kaip bebūtų keista, tačiau dizaineris pripažino, kad krizės metais suknelių visada sukuriama daugiau, nes reikia stebinti žmones.

Kalbėdamas apie įsimintiniausią Ingos suknelę, R. Rybakovas atskleidė, kad jos visos yra gražios, įdomios ir įsimintinos. „Galiu pasakyti, kad tik paskutinės visada yra tarsi prieš akis ir jas atsimenu geriausiai, nes jos naujausios, šviežiausios bei labiausiai apkalbamos. Ko daugiau reikia? Jeigu žmonės kalba, vadinasi gražu arba ne, bet svarbu kalba.“

Ne paslaptis, kad paskutiniame ture I. Valinskienė pasižymėjo ir labai efektinga apranga, o per koncertą Inga pakeitė net penkis įvaizdžius.
Vienas ypatingai išsiskyręs ir labai apkalbėtas – svarovskiais nusagstytas kombinezonas.

„Ten buvo priklijuota apie 24 tūkstančius vienetų. Nuo nėrinio iki svarovskių klijavimo – viskas padaryta rankomis. Pagal žvaigždę ir suknelė“, - šyptelėjo R. Rybakovas.

Paklausus, ar tai brangiausia Ingos suknelė, Ruslanas negalėjo įvardinti ir pridūrė, kad dar nesuskaičiuotas biudžetas.

„Visos suknelės yra labai brangios. Tiksliai sumos negaliu pasakyti, bet galime įvardinti, kad suknelės kainuoja nuo 100 litų (dabar apie 30 eurų) iki 5000 eurų. Tačiau tada pasipuošusi suknele už 100 litų, ji atrodė tikrai kaip ne už šimtą. Bet pati pigiausia suknelė yra I. Valinskienės ta, kurią aš jai dovanojau, nes ji jai nieko nekainavo“, - apie atlikėjos suknelių kainas pasakojo dizaineris ir, anot jo, padovanoti savo klientei suknelę yra visiškai normalu.

Ruslanas Rybakovas ir Inga Valinskienė
DELFI (E.Skardžiaus nuotr.)

Atrodo, kad kitos žvaigždės tikrai galėtų pavydėti tokio dizainerio, kurį turi I. Valinskienė. „Žvaigždė be dizainerio – ne žvaigždė“, - šmaikštavo dizaineris.

„Inga yra tobula klientė. Dirbti su ja yra sunku, bet mes viską sutariame idealiai, sutvarkome, pasikonsultuojame, pasižiūrime, pamatuojame, nurėžiame, pridedame ir tada galima džiaugtis rezultatu“, - apie darbą su garsia dainininke kalbėjo Ruslanas.

Dizainerio teigimu, Ingos sutuoktinis Arūnas Valinskas yra tikras vyras, mat jam yra gražu tai, ką dėvi Inga. „Jeigu ji gerai jaučiasi, man atrodo, jam tada ir yra gerai. O man negirdint, gal kažką ir sakė, bet į šitą klausimą negaliu atsakyti. Čia reikėtų pačios Ingos paklausti“, - sakė R. Rybakovas.

Paklaustas, ką planuoja Ingai kurti 2017 metais, dizaineris, kaip ir pridera, išliko paslaptingas: „Stengsimės nustebinti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)