Galerijos „Fabra Ars“, atstovaujančios tokius garsius juvelyrikos prekės ženklus, kaip „Carrera y Carrera“, „Stephen Webster“ ir „H.STERN“, organizuotame renginyje buvo pristatyti išskirtiniai italų prekinio ženklo „Marco Bicego“ papuošalai iš naujausios kolekcijos „Diamond Lunaria“.

Juvelyrikos ekspertai atkreipia dėmesį, kad šiuolaikiniai papuošalai turi būti universalūs bei tinkami puoštis tiek dienai, tiek vakarui, prie įvairaus stiliaus aprangos. Tačiau jų dizainas privalo išlikti originalus ir neturintis analogų, o braižas pasižymėti išskirtinumu.

Būtent pastaruosius kriterijus ir atitinka italų kuriama juvelyrika. Šis prekės ženklas pasaulyje yra žinomas, kaip „kasdienės prabangos“ koncepcijos kūrėjas. O ketvirtadienio vakarą „Marco Bicego“ papuošalai buvo pristatyti ir garbingiems svečiams.

Uždarame renginyje dalyvavo tik kviestiniai svečiai, kurių tarpe buvo ir Italijos respublikos ambasadorius Stefano Taliani De Marchio, kuris ne tik yra didelis „Marco Bicego“ kūrinių gerbėjas, bet ir nevienerius metus remia „Fabra Ars“organizuojamus renginius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)