Šiais metais dizaineris taip pat paleido kritikos strėles olimpiečių aprangai.

„Kaip suprantu, gerasis mūsų olimpinis komitetas jau naujas aprangas varžyboms ir laisvalaikiui Tokijo olimpinėms žaidynėms pristatė...

Na, ir vėl gavosi totalus košmaras, o spalvų deriniai tai tikrai iš spalvų neskiriančio girtuoklio sapno nukopijuoti, drebulį net gali sukelti, įdomu, ar gamintojams ir sporto funkcionieriams patiems ne gėda?

Su tokiais kostiumais labiau tiktų ne Lietuvai, o konservuotiems žirneliams atstovauti, nuoširdžiai gaila puikių mūsų sportininkų...

Daugiau nesiplėsiu, nes iš koliažo viskas puikiai matosi!“, – drąsiai rėžė dizaineris.

Lietuvos olimpiečių apranga

Primename, kad prieš metus Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) kartu su „LTeam“ komandos nariais oficialiai pristatė ir Lietuvos olimpinės rinktinės aprangą, kurią sukūrė Lenkijos kompanija „4F“. Ją lietuviai turėjo vilkėti šių metų Tokijo olimpinėse žaidynėse.

Tą kartą pasisakė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus. „Manau, olimpinis komitetas su šiuo stiliumi visų laikų didžiausią baisybę pasirinko“, – socialiniame tinkle „Facebook“ prieš metus rašė jis.

O štai praėjusių metų birželio pradžioje Pjongčango žiemos olimpinėse žaidynėse biatlonininkus ir slidininkus rengęs A. Pogrebnojus pristatė alternatyvią olimpinės rinktinės aprangą Tokijo žaidynėms, tinkančią beveik visoms sporto šakoms.

A. Pogrebnojus socialinėje erdvėje negailėjo kritikos tą kartą olimpiečių aprangai, gailėjosi sportininkų ir tvirtino, kad jo aprangos yra 1000 kartų gražesnės.

Aleksandras Pogrebnojus
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt