„Mados infekcija“ nepraėjo be provokuojančių pasirodymų ant podiumo, kuris pritraukė gausybę smalsuolių.

Po metų ištroškę mados gerbėjai rinkosi unikalioje erdvėje išvysti naujausių kolekcijų. Aišku, toks mados festivalis yra galimybė susipažinti ne tik su mados naujienomis ir pamatyti dizainerių darbus, bet ir puiki galimybė parodyti save. Juk į madingą renginį neateisi apsirengęs ne stilingai.

Vakaro metu susirinkę svečiai nestokojo įdomių ir intriguojančių aprangos idėjų – nuo ekstravagantiškų paltų iki kūną apnuoginančių drabužių, kur pasimatė akį traukiančios tatuiruotės. O paslaptingame apšvietime viskas atrodė tik dar įdomiau ir magiškiau.

„Šis renginys yra puikus ir pasikultūrinti, pripažinkime, ir atkreipti į save dėmesį. Juk ne tiek daug Lietuvoje mados renginių, kur susitinka madai ir stiliui neabejingi žmonės“, – sakė viena ryški renginio viešnia Goda ir pridūrė, kad iš anksto jau ruošiasi ir planuoja savo garderobą prieš tokius neeilinius renginius.

Delfi Stilius galerijoje ryškūs ir stilingi renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt